Ajuda

NOU ARTICLE

Com fer amics mentre viatja (1/5)?Part 1 de punt 5 (Anar a la part 2 )

Crec que el viatge més important no és la ciutat o el país que es descobreix, però els amics amb els que compartim aquests moments!

Aquests són alguns consells sobre la manera de conèixer gent i fer amics quan viatgen sols.

- Oblida't de tot el teu 'a priori'


Moltes persones comencen amb un sens fi de 'a priori' i falses raons per les quals no podien fer certes coses. Se senten massa vell o massa jove, massa tímid, etc., per tractar de fer això o allò. Sempre es pot aprendre alguna cosa de tots els que coneixes, sigui quina sigui la seva edat.

- Manteniu en un hostal


En viatjar albergs sols són, sens dubte, el millor lloc per conèixer gent. Hi ha gent de totes les edats. Per descomptat, sempre es trobarà amb joves rodamón però també es trobarà amb les famílies que opten per anar de viatge amb un pressupost.
El petit secret recordar sobre els albergs és que sovint hi ha habitacions individuals. D'aquesta manera et quedaràs com en un hotel mentre gaudeix dels beneficis de la vida en comunitat.
Ara, també cal aconseguir una mica d'informació abans abans de reservar. Recordo que durant el meu viatge a Dublín jo estava passant per la HostelBookers lloc web per veure el que la gent pensava d'un lloc en particular. L'alberg que havia rebut els millors comentaris estava en un lloc que mai vaig conèixer i l'ambient era realment gran. En general, trobareu comentaris molt detallats i veritables.

- Esdeveniments d'intercanvi Políglota idioma club


Socis del Club Polyglot organitzen reunions
en moltes ciutats de tot el món. Els participants són molt obert de ment. Vostè es reunirà amb els vilatans que volen aprendre idiomes i els estrangers que viatgen (o no) que volen aprendre l'idioma del país d'estrangers. Allà, vostè pot fer fàcilment amics que també li poden mostrar al voltant de la ciutat.

- Converteix-te en un líder: organitzar una reunió Polyglot Club de


Un dels principis bàsics de la psicologia humana és que la gent sempre se senten atrets pels líders. Així que en lloc d'esperar que les coses succeeixin, fer que succeeixin!
Per exemple, vostè pot convertir-se en un organitzador Polyglot Club de només la creació d'una nova reunió al lloc web: triar un lloc públic del centre agradable i tranquil (com un pub o un parc), un dia i una hora. Altres membres de la zona amb registre del teu esdeveniment i et trobaràs amb un munt de nous amics.

Simplement creï una nova reunió AQUÍ!

Anar a la part 2

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All