Hjälp

NEW ARTICLE

Hur man gör vänner under resa (1/5)?Del 1 av 5 (Gå till del 2 )

Jag tror att det viktigaste resan är inte staden eller landet som upptäcks, men de vänner som vi delar dessa stunder!

Här är några tips på hur man ska möta människor och få nya vänner när du reser ensam.

- Glöm alla dina 'a priori'


Många människor börjar med otaliga 'a priori' och falska skäl genom vilket de inte kunde göra vissa saker. De känner sig för gammal eller för ung, för blyg, etc. för att försöka göra det eller det. Du kan alltid lära sig något av alla du möter, oavsett ålder.

- Bo i ett vandrarhem


När du reser ensam vandrarhem är utan tvekan det bästa stället att träffa människor. Det finns människor i alla åldrar. Naturligtvis kommer du alltid träffa unga globe-travare, men du kommer också att stöta på familjer som väljer att gå reser på en budget.
Den lilla hemlighet att komma ihåg om vandrarhem är att de erbjuder ofta enkelrum. På så sätt du vistas som på ett hotell medan du njuter av fördelarna med samhällslivet.
Nu måste vi också få lite information i förväg innan du bokar. Jag minns under min resa till Dublin jag gick igenom den HostelBookers hemsida för att se vad folk tyckte om en viss plats. Vandrarhemmet som hade fått de bästa kommentarerna var på en plats som jag aldrig visste och vars stämningen var riktigt bra. I allmänhet, kommer du att hitta mycket detaljerade och sanna kommentarer.

- Polyglot Klubbspråkutbyteshändelser


Polyglot klubbmedlemmar organisera möten
i många städer runt om i världen. Deltagarna är mycket öppet sinne. Du kommer att möta lokalbefolkningen som vill lära sig främmande språk och utlänningar (som reser eller inte) som vill lära sig språket i landet. Där kan du enkelt göra vänner som också kan visa dig runt i staden.

- Bli en ledare: organisera en Polyglot Club möte


En av de grundläggande principerna för mänsklig psykologi är att människor alltid lockat till ledare. Så i stället för att vänta på saker att hända, få dem att hända!
Till exempel, kan du bli en Polyglot Club organisatör genom att bara skapa ett nytt möte på hemsidan: Välj en trevlig och lugn offentlig plats downtown (som en pub eller en park), en dag och en tid. Andra medlemmar i området med registret för ditt evenemang och du kommer att träffa en massa nya vänner.

Bara skapa ett nytt möte HÄR!

Gå till del 2

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All