Ndihmë

NEW ARTICLE

Si për të bërë miq gjatë udhëtimit (1/5)?Pjesa 1 nga 5 (Shko në pjesën 2 )

Unë mendoj se rruga më e rëndësishme nuk është qyteti apo vendi që është zbuluar, por miq me të cilët ne ndajmë këto momente!

Këtu janë disa këshilla se si për të takuar njerëz dhe të bëni miq kur udhëtojnë vetëm.

- Harroje të gjitha tuaj 'a priori'


Shumë njerëz të fillojë me shkaqe të panumërta 'a priori' dhe të rreme me të cilat ata nuk mund të bëjnë gjëra të caktuara. Ata ndihen shumë i vjetër apo shumë i ri, shumë i trembur, etj që të përpiqet të bëjë këtë apo atë. Ju gjithmonë mund të mësojnë diçka nga të gjithë ju i përmbushni, pavarësisht moshës së tyre.

- Qëndro në një hotel


Kur udhëtonte hostele vetëm janë padyshim vendi më i mirë për të takuar njerëz. Ka njerëz të të gjitha moshave. Sigurisht, ju gjithmonë do të takohet të rinj Globe-këmbë, por ju do të vijnë të gjithë familjet që zgjedhin për të shkuar udhëtojnë me një buxhet.
Sekret të vogël për të kujtuar për hostele është se ato shpesh ofrojnë dhoma teke. Në këtë mënyrë ju jeni duke qëndruar si në një hotel duke shijuar të mirat e jetës së komunitetit.
Tani, ne duhet të merrni disa informata përpara para se të rezervimit. Mbaj mend gjatë udhëtimit tim në Dublin unë isha duke shkuar nëpër HostelBookers faqen e internetit për të parë atë që njerëzit mendonin për një vend të veçantë. Hostel që kishte marrë komentet më të mira ishte në një vend që unë kurrë nuk e dinte dhe atmosfera e të cilit ishte me të vërtetë e madhe. Në përgjithësi, ju do të gjeni komente të hollësishme dhe të vërtetë.

- ngjarjet e këmbimit Polyglot Club Gjuha


Anëtarët Polyglot Club organizojnë takime
në shumë qytete në mbarë botën. Pjesëmarrësit janë shumë mendje të hapur. Ju do të takohet me vendasit të cilët duan të mësojnë gjuhë të huaja dhe të huajt (udhëtojnë ose jo) të cilët duan të mësojnë gjuhën e vendit. Atje, ju lehtë mund të bëni miq të cilët gjithashtu mund të ju tregojnë rreth qytetit.

- Bëhuni një lider: të organizojë një takim Polyglot Club


Një nga parimet themelore të psikologjisë njerëzore është se njerëzit janë të tërhequr gjithmonë të udhëheqësve. Pra, në vend që të presin për gjëra të ndodhë, i bëjnë ato të ndodhë!
Për shembull, ju mund të bëhet një organizatori Polyglot Club vetëm duke krijuar një takim të ri në faqen e internetit: zgjidhni një të bukur dhe të qetë vend publik në qendër të qytetit (si një pub ose një park), një ditë dhe një kohë. Anëtarët e tjerë në fushën me regjistrin për ngjarjen tuaj dhe ju do të takohet shumë miq të rinj.

Vetëm të krijojë një takim të ri KËTU!

Go to pjesë 2

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All