Apua

NEW ARTICLE

Miten saada ystäviä matkoilla (1/5)?Osa 1 5 (Mene osa 2 )

Mielestäni tärkeintä matka ei ole kaupunki tai valtio, joka on löydetty, mutta ystävät, joiden kanssa jaamme nämä hetket!

Tässä muutamia vinkkejä siitä, miten tavata ihmisiä ja tehdä ystäviä, kun matkustaa yksin.

- Unohda kaikki 'a priori'


Monet ihmiset alkavat lukemattomia 'a priori' ja vääriä syitä, joilla he voisivat tehdä tiettyjä asioita. He tuntevat liian vanha tai liian nuori, liian ujo, jne yrittää tehdä sitä tai tätä. Voit aina oppia jotain jokaiselle tapaat, riippumatta iästä.

- Pysy hostellissa


Kun matkustaa yksin hostellit ovat epäilemättä paras paikka tavata ihmisiä. On kaikenikäisille. Tietenkin voit aina tavata nuoria Globe-trotters mutta voit myös törmännyt perheille, jotka haluavat mennä pienen budjetin matkailijoille.
Pieni salaisuus muistaa hostellit on, että ne usein tarjoavat yhden hengen huonetta. Tällä tavoin olet oleskelevat kuin hotellissa taas nauttivat yhteisön elämään.
Nyt meidän täytyy myös saada joitakin tietoja eteenpäin ennen varauksen. Muistan aikana matkani Dubliniin olin menossa läpi HostelBookers verkkosivuilla nähdä, mitä ihmiset ajatellut tietyssä paikassa. Hostel, joka oli saanut parhaan kommentit oli paikka, jossa olen koskaan tiennyt ja joiden tunnelma oli todella suuri. Yleensä löydät hyvin yksityiskohtainen ja todellinen kommentteja.

- Polyglot Club kielen vaihto tapahtumia


Polyglot klubin jäsenet järjestävät tapaamisia
Monissa kaupungeissa ympäri maailmaa. Osallistujat ovat hyvin avoimia. Tapaat paikalliset, jotka haluavat oppia vieraita kieliä ja ulkomaalaiset (matkoilla tai ei), jotka haluavat oppia maan kieltä. Siellä voit tehdä ystäviä, jotka voi myös näyttää ympäri kaupunkia.

- Tule johtaja: järjestää Polyglot klubin kokouksessa


Yksi perusperiaatteista psykologiaa on, että ihmiset ovat aina houkutelleet johtajille. Joten sen sijaan, että odotettaisiin asioita tapahtuu, ne tapahtumaan!
Esimerkiksi, voit tulla Polyglot Club järjestäjälle vain luoda uusi kokous sivuilla: valita mukava ja rauhallinen julkinen paikka keskustassa (kuten pubissa tai puistoon), päivä ja kellonaika. Muut jäsenet alueella rekisterin oman tapahtuman ja tapaat paljon uusia ystäviä.

Vain luoda uusi kokous TÄSTÄ!

Mene osa 2

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All