Apua

NEW ARTICLE

Miten saada ystäviä matkoilla (3/5)?



Osa 3 out of 5 (Mene osa 2 - Siirry osaan 4 )

- Tour ryhmät


Joissakin maissa, kuten Nepalissa on paljon helpompi nauttia sitä kiertueella ryhmä. On olemassa monia etuja osallistuville tällaista stay 'all inclusive', vaikka se ei ole sinun juttusi. Periaatteessa voit päätyä loukussa asiakkaan kuin sinä, joten sinun on pakko käydä keskustelua ja alkaa tehdä ystäviä.

- Retkeily ja vapaa matkat


Sinun ei tarvitse mennä niin kauan tehdä ystäviä: muutaman tunnin vaellus voi olla riittävä. Kaikki turisti paikat tarjoavat erilaisia ​​vaellus. Rekisteröidy ja olla avoin muille. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on aloittaa keskustelun, kun opas ei puhu. Useimmat ihmiset ovat avoimia keskustelua, kun ei ole mitään muuta tekemistä tai nähdä.

- Korttipeli


Korttipeli on uskomaton työkalu tehdä ystäviä. Tämä on loistava tapa pitää hauskaa ja pitää hauskaa jonkun kanssa olet juuri tavannut.

- Kysy muut


Ei tarvitse pelätä pilkan on myös hyvä tekniikka tavata ihmisiä. Kun teet matkailu, älä epäröi kysyä tietä vieraalle ja kysyä neuvoa, mitä tehdä naapurustossa. Sinun ei välttämättä edes tarvitse kadota yhteyttä muukalainen. Olen usein kysymyksiä, vaikka tiedän jo vastauksen. Se ei ole valhe, vaan vain tekosyy aloittaa keskustelun.

Mene osa 2 - Siirry osaan 4

Related topics: