Pomoć

NEW ARTICLE

Kako napraviti prijatelje, dok putuju (3/5)?Dio 3 od 5 (Idi na dio 2 - Idite na dio 4 )

- Tour grupe


U nekim zemljama poput Nepala je puno lakše uživati ​​s turneje skupine. Postoje mnoge prednosti za sudjelovanje u ovoj vrsti boravka 'all inclusive', čak i ako to nije vaša stvar. Uglavnom ste završili zarobljeni s klijentom poput tebe, tako da su dužni da se uključe u razgovor i početi sprijateljiti.

- Pješačke i besplatne ture


Ne morate ići tako dugo da prijatelji: nekoliko sati pješačiti može biti dovoljna. Sva turistička mjesta nude razne oblike planinarenje. Prijavite se i biti otvoren prema drugima. Sve što trebate napraviti je započeti razgovor kad vodič ne govori. Većina ljudi su otvoreni za raspravu kada ne postoji ništa drugo učiniti ili vidjeti.

- Kartice igra


Kartaška igra je nevjerojatno alat za napraviti prijatelje. To je sjajan način da se zabavite i zabavite se s nekim ste upravo sreli.

- Pitajte drugima


Ne bojte se poruge je dobra tehnika za upoznavanje ljudi. Kada se radi turizma, ne ustručavajte se pitati za upute kako doći stranac i pitati za savjet o tome što učiniti u susjedstvu. Ne nužno morate biti izgubljen kontakt stranca. Ja često postavljaju pitanja, iako sam već znao odgovor. To nije laž, ali samo izgovor za početak razgovora.

Idi na dio 2 - Idite na dio 4

Related topics: