Ndihmë

NEW ARTICLE

Si për të bërë miq gjatë udhëtimit (3/5)?Pjesa 3 nga 5 (Shko në pjesën 2 - Shko tek pjesë 4 )

- Grupe Tour


Në disa vende si Nepali ajo është shumë më e lehtë për të gëzojë atë me një grup turne. Ka shumë përfitime për të marrë pjesë në këtë lloj qëndrimi 'all inclusive' edhe në qoftë se kjo nuk është gjë e juaj. Në thelb ju deri në fund bllokuar me klientin si ju, kështu që ju janë të detyruar të angazhohen në bisedë dhe të fillojnë për të bërë miq.

- Hiking dhe pa turne


Ju nuk keni nevojë për të shkuar aq gjatë për të bërë miq: një rritje disa orë mund të jetë e mjaftueshme. Të gjitha vendet turistike të ofrojnë forma të ndryshme të hiking. Sign up dhe të jenë të hapura për të tjerët. Të gjithë ju duhet të bëni është të fillojë një bisedë kur udhëzues nuk është duke folur. Shumica e njerëzve janë të hapura për diskutim, kur nuk ka asgjë tjetër për të bërë, ose të parë.

- Lojë Card


Një lojë kartë është një mjet i jashtëzakonshëm për të bërë miq. Kjo është një mënyrë e madhe që të ketë argëtim dhe të ketë argëtim me dikë që ju sapo u takuan.

- Pyetni tjerët


Mos kini frikë nga përqeshja është gjithashtu një teknikë e mirë për të takuar njerëz. Kur bën turizmin, mos hezitoni të pyesni për drejtime për një të huaj dhe të kërkojë këshilla mbi çfarë të bëni në lagje. Ju nuk duhet domosdoshmërisht edhe të jenë të humbura për të kontaktuar një i huaj. Unë shpesh bëjnë pyetje edhe pse unë tashmë e dini përgjigjen. Kjo nuk është një gënjeshtër, por vetëm një justifikim për të filluar një bisedë.

Go to pjesë 2 - Shko tek pjesë 4

Related topics: