Ajuda

NOU ARTICLE

Com fer amics mentre viatja (3/5)?Part 3 de 5 (Anar a la part 2 - Anar a la part 4 )

- Els grups de turistes


En alguns països com Nepal, que és molt més fàcil de gaudir amb un grup de turistes. Hi ha molts beneficis a la participació en aquest tipus d'estada 'tot inclòs', encara que no és el teu. Bàsicament vostè acaba atrapat amb el client com vostè, pel que estan obligats a participar en la conversa i començar a fer amics.

- Senderisme i excursions gratuïtes


Vostè no necessita anar tant de temps per fer amics: una caminada d'unes hores pot ser suficient. Tots els llocs turístics ofereixen diverses formes de senderisme. Registra't i estar obert als altres. Tot el que has de fer és iniciar una conversa quan el guia no està parlant. La majoria de la gent està oberta a la discussió quan no hi ha res més que fer o veure.

- Joc de cartes


Un joc de cartes és una eina increïble per fer amics. Aquesta és una gran manera de divertir i passar-ho bé amb algú que acabes de conèixer.

- Demani als altres


No tenir por al ridícul és també una bona tècnica per conèixer gent. En fer turisme, no dubteu a preguntar pel camí a un estrany i demanar consell sobre què fer al barri. No necessàriament tan sols ha de perdre en contacte amb un estrany. Sovint em pregunto qüestions encara que sé la resposta. No és una mentida, però només una excusa per iniciar una conversa.

Anar a la part 2 - Anar a la part 4

Related topics: