Ajuda

NOU ARTICLE

Com fer amics mentre viatja (2/5)?Part 2 de punt 5 (Anar a la part 1 - Anar a la part 3 )

- Couchsurfing


La idea és molt simple: la gent de tot el món obren les seves cases i ofereixen un hosting 'lliure'. Per què ningú estaria d'acord amb això? Bé, per a moltes persones és una forma d'ampliar els seus horitzons i conèixer noves persones que comparteixen l'amor pels viatges. No és només un hosting gratuït.
L'avantatge de Couchsurfing és complir amb els vilatans que descobrir una regió i et oferirà una perspectiva diferent del que hauria tingut com un 'turista simple'.
Couchsurfing no és perillós ... fins i tot si vostè és una dona! Vaig conèixer a un munt de noies allà i mai he tingut cap problema. El que aquestes noies estan acostumats a fer és només les persones de contacte que han rebut crítiques positives de les seves couchsurfers anteriors.

- Utilitza els seus passatemps favorits


Un lloc com Meetup pot ser una molt bona eina. Va a trobar molts grups formats entorn de la mateixa passió, un esport o una altra activitat. Així que si ets un fan de caminada es troba sense cap problema un grup local. Una de les maneres més ràpides per conèixer gent nova és compartir la mateixa passió.

- Aprendre una nova activitat


Què fer si vostè no té la passió per compartir? El truc és tractar d'una activitat específica a la zona on es troba.
Pot, per exemple, prendre cursos d'idiomes, aprendre a tocar la guitarra flamenca, descobrir la cuina toscana o fins i tot posar en les sabates de la 'dansa Ceilidh' (dansa escocesa).

No només va a conèixer als altres com vostè, però vostè també provar noves experiències. Per començar, jo recomanaria utilitzar una guia de viatges. Intenta veure el que és especial sobre la zona que està visitant i pregunta per aquí que seria probable que li de lliçons. Llocs com Craigslist li permeten trobar molts llocs dedicats a les activitats locals i que es refereixen a persones que puguin informar a vostè o li donarà lliçons.

- Pub Crawl


Aquest consell és que crec que per als més petits entre nosaltres. Una bona manera de fer ràpidament amics és fer un tour pels pubs. Aquesta consisteix en la vinculació de 4 o 5 bars en una nit mentre fent amics més d'un parell de copes.
Albergs (i alguns hotels) són llocs perfectes per iniciar un tour pels pubs. És freqüent trobar anuncis que es mostren a la recepció.

Anar a la part 1 - Anar a la part 3

Related topics: