Apua

NEW ARTICLE

Miten saada ystäviä matkoilla (2/5)?Osa 2 out of 5 (Siirry osaan 1 - Mene osa 3 )

- CouchSurfing


Ajatus on hyvin yksinkertainen: ihmiset ympäri maailmaa avata kotinsa ja tarjota 'ilmainen' hosting. Miksi kukaan suostuisi tehdä niin? No, monille se on tapa laajentaa näköaloja ja tavata uusia ihmisiä, jotka jakavat rakkautta matka. Se ei ole vain vapaa hosting.
Etuna CouchSurfing on täyttää paikalliset asukkaat löytävät alueen ja tarjoaa sinulle eri näkökulmasta, mitä olisi ollut niin 'yksinkertainen turisti'.
CouchSurfing ei ole vaarallinen ... vaikka olet nainen! Tapasin paljon tyttöjä siellä ja ei ole koskaan ollut mitään ongelmia. Mitä nämä tytöt ovat tottuneet tekemään vain yhteyshenkilöt, jotka ovat saaneet myönteisiä arvioita aikaisemmasta couchsurfers.

- Käytä suosikki harrastukset


Sivuston kuten Meetup voi olla erittäin hyvä väline. Löydät monia ryhmiä ympärille muodostuu sama intohimo, urheilua tai muuta toimintaa. Joten jos olet fani Trek löydät ilman mitään ongelmia paikallinen ryhmä. Yksi nopeimmista tavoista tavata uusia ihmisiä on jakaa sama intohimo.

- Opi uutta toimintaa


Mitä tehdä, jos sinulla ei ole intohimoa jakaa? Temppu on kokeilla toimintaa ominaisia ​​alue, jossa olet.
Voit esimerkiksi ottaa kielikursseja, oppia soittamaan flamencokitaran, löytää Tuscan cuisine tai jopa laittaa kenkiä 'ceilidh tanssi' (Scottish dance).

Ei vain aiotte tavata muita kuin sinä mutta voit myös kokeilla uusia kokemuksia. Aluksi haluan suositella käyttäen matkaopas. Yritä nähdä, mitä erikoista aluetta olet vierailulla ja kysyä noin jotka olisivat todennäköisesti antaa sinulle oppitunteja. Sivustot kuten Craigslist voit löytää monta viestiä omistettu paikallista toimintaa ja viitaten ihmisiä, jotka voivat kertoa, tai antaa sinulle oppitunteja.

- Pub Crawl


Tämä neuvo on luulen nuoremmille keskuudessamme. Hyvä tapa tehdä nopeasti ystäviä on tehdä pub ryömiä. Tämä koostuu yhdistää 4 tai 5 baaria yhdessä yössä samalla ystäviä muutaman drinkin.
Retkeilymajat (ja jotkut hotellit) ovat täydellisiä paikkoja aloittaa pub ryömiä. Näet usein mainoksia näytetään vastaanotosta.

Mene osa 1 - Mene osa 3

Related topics: