Hjelp

NEW ARTICLE

Hvordan få venner mens du reiser (2/5)?Del 2 av 5 (Gå til del 1 - Gå til del 3 )

- Couchsurfing


Ideen er svært enkel: folk rundt om i verden åpner hjemmene sine og tilbyr en 'gratis' hosting. Hvorfor noen skulle enige om å gjøre det? Vel, for mange mennesker er det en måte å utvide sin horisont og møte nye mennesker som deler kjærligheten til reise. Det er ikke bare en gratis hosting.
Fordelen med Couchsurfing er å møte lokalbefolkningen som vil oppdage en region, og vil tilby deg et annet perspektiv på hva du ville ha hatt som en 'enkel turist'.
Couchsurfing er ikke farlig ... selv om du er en kvinne! Jeg møtte mange jenter der, og har aldri hatt noen problemer. Hva disse jentene er vant til å gjøre, er bare kontaktpersonene som har fått positive vurderinger fra sine tidligere couchsurfers.

- Bruk dine favoritt hobbyer


Et nettsted som Meetup kan være et svært godt verktøy. Du vil finne mange grupper dannet rundt samme lidenskap, en idrett eller annen aktivitet. Så hvis du er en fan av trek finner du uten problem en lokal gruppe. En av de raskeste måtene å møte nye mennesker er å dele den samme lidenskapen.

- Lær en ny aktivitet


Hva gjør du hvis du ikke har noen lidenskap for å dele? Trikset er å prøve en aktivitet som er spesifikk for området der du er.
Du kan for eksempel ta språkkurs, lære å spille flamenco gitar, oppdage toskansk mat eller selv sette på skoene til 'ceilidh dance' (skotsk dans).

Ikke bare vil du møte andre som deg, men du vil også teste ut nye opplevelser. Til å begynne, vil jeg anbefale å bruke en reiseguide. Prøv å se hva som er spesielt med området du besøker og spørre rundt hvem som ville være sannsynlig å gi deg leksjoner. Nettsteder som Craigslist la deg finne mange innlegg viet til lokale aktiviteter og refererer til personer som kan informere deg eller gi deg leksjoner.

- Pub Crawl


Dette rådet er jeg tror for yngre blant oss. En god måte å raskt få venner er å gjøre en pubrunde. Dette består i å knytte fire eller fem barer på en natt mens du gjør venner over et par drinker.
Ungdomsherberger (og noen hoteller) er perfekte steder å starte en pub crawl. Du vil ofte se annonser som vises i resepsjonen.

Gå til del 1 - Gå til del 3

Related topics: