Ndihmë

NEW ARTICLE

Si për të bërë miq gjatë udhëtimit (2/5)?Pjesa 2 nga 5 (Shko tek pjesa 1 - Shko tek pjesën 3 )

- CouchSurfing


Ideja është shumë e thjeshtë: njerëzit në mbarë botën të hapur shtëpitë e tyre dhe të ofrojnë një hosting 'të lirë'. Përse dikush do të bien dakord për të bërë këtë? E pra, për shumë njerëz kjo është një mënyrë për të zgjeruar horizontet e tyre dhe do të takohet me njerëz të rinj që ndajnë dashurinë e udhëtimit. Kjo nuk është vetëm një hosting falas.
Përparësia e CouchSurfing është për të përmbushur vendasit të cilët do të zbuloni një rajon dhe do t'ju ofrojë një perspektivë të ndryshme të asaj që ju do të keni pasur si një 'turist të thjeshtë'.
CouchSurfing nuk është e rrezikshme ... edhe në qoftë se ju jeni një grua! Kam takuar një shumë e vajzave atje dhe kurrë nuk kanë pasur ndonjë problem. Ajo që këto vajza janë mësuar të bëni është që vetëm njerëzit e kontaktit që kanë marrë komente pozitive nga couchsurfers e tyre të mëparshme.

- Përdorni hobi tuaj të preferuar


Një faqe si Meetup mund të jetë një mjet shumë i mirë. Ju do të gjeni shumë grupe të formuara nëpër të njëjtin pasion, një sport ose një aktiviteti tjetër. Pra, nëse ju jeni një tifoz i udhëtim ju do të gjeni pa ndonjë problem një grup lokal. Një nga mënyrat më të shpejtë për të takuar njerëz të rinj është që të ndajnë të njëjtin pasion.

- Mëso një aktivitet të ri


Çfarë duhet të bëni nëse ju nuk keni pasion për të ndarë? Qëllimi është që të përpiqen për një aktivitet të veçantë në zonën ku ju jeni.
Ju mund, për shembull, të marrë kurse të gjuhës, të mësojnë të luajnë kitarë Flamenco, zbuloni kuzhinë toskan apo edhe të vënë në këpucë e 'valle ceilidh' (valle skocez).

Jo vetëm do të takohet të tjerët si ju, por ju gjithashtu do të testojë përvoja të reja. Për të filluar, unë do të rekomandojë duke përdorur një udhëzues të udhëtimit. Mundohuni të parë se çfarë është e veçantë në lidhje me zonën që ju jeni duke vizituar dhe të kërkojë rreth i cili do të jetë gjasa për të ju jap mësime. Faqet si Craigslist ju lejojnë të gjeni shumë postime përkushtuar për aktivitetet lokale dhe duke iu referuar njerëzve të cilët mund të ju informojnë apo të ju jap mësime.

- Zvarritje Pub


Kjo këshillë është e mendoj për të rinj mes nesh. Një mënyrë e mirë për të shpejt të bërë miq është të bëjë një zvarritje pijetore. Kjo konsiston në lidhjen 4 ose 5 bare në një natë, ndërsa duke e bërë miq më shumë se një pije pak.
Hostele të rinjtë (dhe disa hotele) janë vende të përsosur për të filluar një zvarritje pijetore. Ju do të shihni shpesh reklama shfaqet në pritje.

Shko tek pjesa 1 - Shko tek pjesë 3

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All