Help

NEW ARTICLE

Как да станем приятели по време на пътуване (2/5)?Част 2 от 5 (Отиди на част 1 - Отидете в част 3 )

- Couchsurfing


Идеята е много проста: хората по света се отварят домовете си и да предлагат 'безплатни' хостинг. Защо някой ще се съгласи да направи това? Е, за много хора това е начин да разшири хоризонтите си и да се срещнат с нови хора, които споделят любовта на пътуване. Това не е просто един безплатен хостинг.
Предимството на Couchsurfing е да отговори на местните жители, които ще открият един регион и ще ви предложим една различна гледна точка на това, което би трябвало да има като 'прост турист'.
Couchsurfing не е опасно ... дори и ако сте жена! Срещнах много момичета там и никога не са имали никакви проблеми. Това, което тези момичета са свикнали да направите е само контактни хора, които са получили положителни отзиви от предишните им couchsurfers.

- Използвайте любимите си хобита


А сайт като Meetup може да бъде много добър инструмент. Тук ще намерите много групи, формирани около една и съща страст, спорт или друга дейност. Така че, ако сте фен на Стар Трек ще намерите без никакъв проблем местна група. Един от най-бързите начини да се срещнат с нови хора е да споделят една и съща страст.

- Научете нова дейност


Какво да направите, ако нямате страст да споделите? Номерът е да се опитаме дейност, специфични за района, където и да сте.
Можете, например, да вземе езикови курсове, се научи да свири фламенко китара, да открият тосканска кухня или дори обувам на 'Ceilidh танц' (Scottish танц).

Не само ще се срещнат хора като теб, но вие също ще тества нови преживявания. Да започнем, бих препоръчваме да използвате пътеводител. Опитайте се да видите какво е специален за района, който посещавате и да поиска около които има вероятност да ви даде уроци. Сайтове като Craigslist ви позволяват да намерите много постове, посветени на местните дейности, които се отнасят до хора, които могат да ви информират или ви дават уроци.

- Pub Crawl


Този съвет е Мисля, че за по-млада сред нас. Един добър начин за бързо се сприятеляват е да се направи една кръчма обхождане. Това се изразява в свързване на 4 или 5 бара за една нощ, докато се сприятелява над няколко питиета.
Младежки общежития (и някои хотели) са идеални места за започване на кръчма обхождане. Вие често ще виждате реклами, показани на рецепцията.

Отидете на част 1 - Отиди до част 3

Related topics: