Súgó

NEW ARTICLE

Hogyan kell barátkozni utazás közben (2/5)?2. rész out of 5 (Ugrás az 1. rész - Menj 3. rész )

- CouchSurfing


Az ötlet nagyon egyszerű: az emberek szerte a világon megnyissák otthonaikat, és felajánl egy 'szabad' hosting. Miért bárki hajlandó lenne erre? Nos, sok ember számára ez egy módja annak, hogy bővítsék látókörüket és új embereket, akik osztoznak a szerelem az utazás. Ez nem csak egy ingyenes tárhely.
Az előnye, hogy CouchSurfing , hogy megfeleljen a helyiek, akik felfedezni a régió és felajánlja egy másik szempontból, hogy mit kellett volna, mint egy 'egyszerű turista'.
CouchSurfing nem veszélyes ... akkor is, ha egy nő! Találkoztam egy csomó lány van, és soha nem volt probléma. Amit ezek a lányok vannak szokva, hogy nem csak a kapcsolattartó akik pozitív visszajelzések érkeztek a korábbi couchsurfers.

- A kedvenc hobbija


Egy honlap, mint Meetup lehet egy nagyon jó eszköz. Meg fogja találni sok csoport körül alakult ki ugyanaz a szenvedély, a sport vagy egyéb tevékenység. Tehát, ha egy rajongó a Trek talál minden probléma nélkül a helyi csoport. Az egyik leggyorsabb módja, hogy új embereket megismerni, hogy ugyanazt a szenvedélyt.

- Ismerje meg az új tevékenység


Mi a teendő, ha nincs szenvedély megosztani? A trükk az, hogy megpróbálja a tevékenység kifejezetten a helyen, ahol van.
Tudod, például, hogy nyelvtanfolyamok, tanulni játszani flamenco gitár, fedezze fel a toszkán konyha remekeit, sőt cipőt húz a 'ceilidh dance' (skót tánc).

Nem csak akkor felel meg mások, mint te, de akkor is tesztelik az új élmények. Azzal kezdeném, azt ajánljuk, útikalauz. Próbáld ki, hogy mi a különleges terület látogat, és kérje körül, akik valószínűleg kapsz tanulságokat. Oldalak, mint a Craigslist hadd találja sok hozzászólást szentelt helyi tevékenységek és hivatkozva az emberek, akik tájékoztatják Önt vagy kapsz tanulságokat.

- Pub Crawl


Ez a tanács azt hiszem, a fiatalabb köztünk. Egy jó módja annak, hogy gyorsan, hogy barátok, hogy nem egy pub crawl. Ez abból áll, hogy összekapcsolja a 4 vagy 5 bár egy éjszaka, miközben barátaival iszogatni.
Ifjúsági szállások (és néhány hotel) tökéletes helyszíne lehet indítani egy pub crawl. Ön gyakran látni megjelenített hirdetések a recepción.

Ugrás az 1. rész - Tovább a 3. rész

Related topics: