Hjælp

NEW ARTICLE

Hvordan at få venner, når de rejser (2/5)?Del 2 ud af 5 (Gå til del 1 - Gå til del 3 )

- Couchsurfing


Ideen er meget enkel: mennesker over hele verden åbner deres hjem og tilbyder en 'gratis' hosting. Hvorfor nogen vil acceptere at gøre det? Tja, for mange mennesker er det en måde at udvide deres horisont og møde nye mennesker, der deler kærligheden til rejse. Det er ikke bare en gratis hosting.
Fordelen ved Couchsurfing er at opfylde lokale, der vil opdage et område og vil tilbyde dig et andet perspektiv af, hvad du ville have haft som en 'simpel turist'.
Couchsurfing er ikke farligt ... selv hvis du er en kvinde! Jeg mødte en masse piger der og har aldrig haft nogen problemer. Hvad disse piger er vant til at gøre, er kun kontaktpersoner, der har modtaget positive anmeldelser fra deres tidligere couchsurfers.

- Brug dine foretrukne fritidsinteresser


Et site som Meetup kan være et meget godt redskab. Du vil finde mange grupper dannet omkring den samme passion, en sport eller anden aktivitet. Så hvis du er en fan af trek finder du uden problemer en lokal gruppe. En af de hurtigste måder at møde nye mennesker er at dele den samme passion.

- Lær en ny aktivitet


Hvad gør man hvis man ikke har passion for at dele? Tricket er at prøve en specifik for det område, hvor du er aktivitet.
Du kan for eksempel tage sprogkurser, lære at spille flamenco guitar, opdager toscanske køkken eller endda sætte på sko af 'Ceilidh dans' (skotsk dans).

Ikke blot vil du møde andre som dig, men du vil også afprøve nye erfaringer. Til at begynde, vil jeg anbefale at bruge en rejseguide. Prøv at se, hvad der er det særlige ved det område, du besøger, og spørge rundt, som ville være tilbøjelige til at give dig lektioner. Websteder som Craigslist lade dig finde mange indlæg, der afsættes til lokale aktiviteter, der henviser til mennesker, der kan informere dig eller give dig lektioner.

- Pub Crawl


Dette råd er jeg tror for yngre iblandt os. En god måde til hurtigt at få venner er at gøre en pub crawl. Denne består i at knytte 4 eller 5 barer i en nat samtidig med at venner over et par drinks.
Vandrehjem (og nogle hoteller) er perfekte steder at starte en pub crawl. Du vil ofte se annoncer, der vises i receptionen.

Gå til del 1 - Gå til del 3

Related topics: