Помоћ

Како направити пријатеље, док путује (2/5)?Део 2 од 5 (Го то део 1 - Го то део 3 )

- ЦоуцхСурфинг


Идеја је врло једноставна: људи широм света отворе своје домове и нуде 'бесплатно' хостинг. Зашто неко би пристао на то? Па, за многе људе то је начин да прошире своје хоризонте и упознати нове људе који деле љубав према путовањима. То није само бесплатан хостинг.
Предност каучсурфинг је да задовољи локално становништво, који ће открити регион и да ће вам понудити другачији поглед на оно што сте имали као 'једноставног Тоурист'.
Каучсурфинг је није опасно ... чак и ако сте жена! Много девојака сам упознао тамо и никада нису имали никаквих проблема. Шта ове девојке су навикли да урадите је једини контакт људи који су добили позитивне критике од својих ранијих Каучсурфери.

- Користите своје омиљене хобије


Сајт као Меетуп може бити врло добар алат. Ви ћете наћи многе групе формиране по истом страшћу, спорт или другу активност. Дакле, ако сте љубитељ трек ћете наћи без икаквих проблема локалне групе. Један од најбржих начина да упознам нове људе је да деле исту страст.

- Научите нову активност


Шта да радите ако немате страст да поделимо? Трик је у томе да покушамо активност специфичне за подручје где се налазите.
Можете, на пример, похађају курсеве језика, науче да играју фламенко гитару, открити тосканској кухни или чак ставити на ципелама 'Цеилидх Данце' (шкотски данце).

Не само да ћете срести друге попут вас, али ви ће тестирати нова искуства. За почетак, ја бих препоручио користећи туристички водич. Покушајте да видимо шта је посебно у вези области коју посећујете и распитати ко би вероватно вам дати лекцију. Ситес лике Цраигслист вам пронаћи многе поруке посвећене локалним активностима и односе са људима који могу да вас обавестим или да Вам лекције.

- Пуб Цравл


Овај савет је Мислим да је за млађе међу нама. Добар начин да се брзо спријатељити је да уради Пуб Цравл. Она се састоји у повезивању 4 или 5 бара у једној ноћи правећи пријатеље неколико пића.
Хостели (и неки хотели) су савршени места да започнете Пуб Цравл. Често ћете видети огласе приказане на рецепцији.

Иди на део 1 - Го то део 3

Related topics: