Βοήθεια

Πώς να κάνει φίλους, ενώ ταξιδεύουν (2/5);Μέρος 2 από 5 (Πηγαίνετε στο μέρος 1 - Πηγαίνετε στο μέρος 3 )

- CouchSurfing


Η ιδέα είναι πολύ απλή: οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ανοίγουν τα σπίτια τους και να προσφέρουν ένα «δωρεάν» φιλοξενία. Γιατί ο καθένας θα συμφωνούσε να το κάνουμε αυτό; Λοιπόν, για πολλούς ανθρώπους είναι ένας τρόπος για να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να ανταποκριθούν στις νέες τους ανθρώπους που μοιράζονται την αγάπη του ταξιδιού. Δεν είναι απλά μια δωρεάν φιλοξενία.
Το πλεονέκτημα του CouchSurfing είναι να συναντήσετε ντόπιους που θα ανακαλύψετε μια περιοχή και θα σας προσφέρουν μια διαφορετική προοπτική για το τι θα έπρεπε, ως «απλός τουρίστας'.
CouchSurfing δεν είναι επικίνδυνο ... ακόμα κι αν είστε γυναίκα! Γνώρισα πολλά κορίτσια εκεί και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ποιες είναι αυτές οι κοπέλες έχουν συνηθίσει να κάνουμε είναι μόνο οι άνθρωποι επαφή που έχουν λάβει θετικά σχόλια από τους προηγούμενους couchsurfers τους.

- Χρησιμοποιήστε το αγαπημένο σας χόμπι


Ένα site όπως Meetup μπορεί να είναι ένα πολύ καλό εργαλείο. Θα βρείτε πολλές ομάδες που σχηματίζονται γύρω από το ίδιο πάθος, ένα άθλημα ή άλλη δραστηριότητα. Έτσι, εάν είστε ένας ανεμιστήρας του οδοιπορικού θα βρείτε χωρίς πρόβλημα μια τοπική ομάδα. Ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους για να συναντήσετε τους νέους ανθρώπους να μοιράζονται το ίδιο πάθος.

- Μάθετε μια νέα δραστηριότητα


Τι να κάνετε αν δεν έχετε πάθος για να μοιραστούν; Το κόλπο είναι να δοκιμάσετε μια δραστηριότητα ειδικά για την περιοχή όπου βρίσκεστε.
Μπορείτε, για παράδειγμα, να παρακολουθούν μαθήματα γλώσσας, να μάθουν να παίζουν κιθάρα φλαμένκο, ανακαλύψτε κουζίνα της Τοσκάνης ή ακόμη και να θέσει τα παπούτσια του 'ceilidh χορού' (Σκωτίας χορός).

Όχι μόνο θα σας συναντήσει άλλους σαν εσάς, αλλά εσείς θα δοκιμάσει νέες εμπειρίες. Κατ 'αρχάς, θα ήθελα να συστήσω χρησιμοποιώντας έναν ταξιδιωτικό οδηγό. Προσπαθήστε να δείτε τι είναι ειδική για την περιοχή που πρόκειται να επισκεφθείτε και να ζητήσει γύρω οποίοι θα μπορούσαν ενδεχομένως να σας δώσει μαθήματα. Ιστοσελίδες όπως Craigslist σας αφήσει να βρείτε πολλές θέσεις που διατίθενται για τις τοπικές δραστηριότητες και αναφέρονται σε ανθρώπους που μπορούν να σας ενημερώσει ή να σας δώσει μαθήματα.

- Crawl Pub


Αυτή η συμβουλή είναι νομίζω για τους νεότερους από εμάς. Ένας καλός τρόπος για να κάνει γρήγορα φίλους είναι να κάνουμε ένα μπαρ σέρνεται. Αυτή συνίσταται στη σύνδεση των 4 ή 5 μπαρ μέσα σε μία νύχτα, ενώ κάνει φίλους με μερικά ποτά.
Ξενώνες νεότητας (και μερικά ξενοδοχεία) είναι ιδανικά μέρη για να ξεκινήσετε μια ανίχνευση παμπ. Θα δείτε συχνά τις διαφημίσεις που εμφανίζονται στη ρεσεψιόν.

Πηγαίνετε στο μέρος 1 - Πηγαίνετε στο τμήμα 3

Related topics: