Hjälp

NEW ARTICLE

Hur man gör vänner under resa (2/5)?Del 2 av 5 (Gå till del 1 - Gå till del 3 )

- Couchsurfing


Idén är mycket enkel: människor runt om i världen att öppna sina hem och erbjuder en 'fri' hosting. Varför någon skulle gå med på att göra det? Tja, för många människor är det ett sätt att vidga sina vyer och träffa nya människor som delar kärlek till resor. Det är inte bara en gratis hosting.
Fördelen med Couchsurfing är att träffa lokalbefolkningen som kommer att upptäcka en region och kommer att erbjuda dig ett annat perspektiv på vad du skulle ha haft som en 'enkel turist'.
Couchsurfing är inte farligt ... även om du är en kvinna! Jag träffade en massa tjejer där och har aldrig haft några problem. Vad dessa flickor är vana att göra är bara kontaktpersoner som har fått positiva recensioner från sina tidigare soffsurfare.

- Använd din favorit hobbies


En webbplats som Meetup kan vara ett mycket bra verktyg. Du kommer att hitta många grupper som bildats kring samma passion, en sport eller annan aktivitet. Så om du är ett fan av trek hittar du utan problem en lokal grupp. Ett av de snabbaste sätten att träffa nya människor är att dela samma passion.

- Lär dig en ny verksamhet


Vad gör du om du har ingen passion för att dela? Tricket är att prova en aktivitet som är specifik för det område där du befinner dig.
Du kan till exempel ta språkkurser, lära sig att spela flamenco gitarr, upptäcka toskanska köket eller ens sätta på skor av 'ceilidh dans' (skotsk dans).

Inte bara kommer du att träffa andra som du, men du kommer också att testa nya upplevelser. Till att börja med skulle jag rekommendera att använda en reseguide. Försök att se vad som är speciellt med det område du besöker och fråga runt som sannolikt skulle ge dig lektioner. Webbplatser som Craigslist kan du hitta många tjänster som ägnas åt lokala aktiviteter och hänvisar till personer som kan informera dig eller ge dig lektioner.

- Pub Crawl


Detta råd är jag tror att för yngre bland oss. Ett bra sätt att snabbt få vänner är att göra en pubrunda. Denna består i att länka 4 eller 5 bar på en natt när du gör vänner över ett par drinkar.
Vandrarhem (och vissa hotell) är perfekta platser att starta en pubrunda. Du kommer ofta att se annonser som visas i receptionen.

Gå till del 1 - Gå till del 3

Related topics: