Ajutor

NEW ARTICLE

Cum sa faci prieteni în timp ce călătoresc (2/5)?Partea 2 din 5 (Du-te la partea 1 - Du-te la partea 3 )

- CouchSurfing


Ideea este foarte simpla: oamenii din întreaga lume deschid casele lor și de a oferi un hosting 'gratuit'. De ce cineva ar fi de acord să facă asta? Ei bine, pentru mulți oameni este o modalitate de a extinde orizonturile și întâlni oameni noi care împărtășesc dragostea de călătorie. Nu este doar un hosting gratuit.
Avantajul de CouchSurfing este de a satisface localnici care va descoperi o regiune și vă va oferi o perspectivă diferită de ceea ce ar fi avut ca 'simplu turist'.
CouchSurfing nu este periculos ... chiar daca esti o femeie! Am întâlnit o mulțime de fete acolo si nu au avut niciodata probleme. Ceea ce aceste fete sunt obișnuiți să faceți este doar de contact oameni care au primit recenzii pozitive din călători CS anterioare.

- Folosiți hobby-urile tale preferate


Un site ca Meetup poate fi un instrument foarte bun. Veți găsi multe grupuri formate în jurul aceeași pasiune, un sport sau alte activități. Asa ca daca esti un fan al Trek, veți găsi fără nici o problemă un grup local. Una dintre cele mai rapide moduri de a întâlni oameni noi este să împărtășesc aceeași pasiune.

- Învață o nouă activitate


Ce trebuie să faceți dacă nu aveți pasiune de a împărtăși? Trucul este de a încerca o activitate specifică de zona în care vă aflați.
Puteți, de exemplu, să ia cursuri de limbi străine, să învețe să joace chitara flamenco, descoperi bucătăria toscană sau chiar pus pe pantofi de 'dans ceilidh' (dans scoțian).

Nu numai ca vei intalni pe alții ca tine, dar va testa, de asemenea, noi experiente. Pentru a începe, aș recomanda utilizarea unui ghid turistic. Încercați pentru a vedea ce este special la zona pe care o vizitați și de a pune în jurul, care ar putea să vă dau lecții. Site-uri ca Craigslist permite să găsiți mai multe posturi dedicate activităților locale și se referă la oamenii care te pot informa sau vă oferă lecții.

- Crawl Pub


Acest sfat este cred ca mai tânăr dintre noi. O modalitate buna de a face rapid prieteni este de a face un crawl pub. Aceasta constă în conectarea 4 sau 5 bari într-o singură noapte în timp ce a face prieteni peste câteva băuturi.
Pensiuni pentru tineri (și unele hoteluri) sunt locuri perfecte pentru a începe un crawl pub. Veți vedea de multe ori anunțuri afișate la recepție.

Du-te la partea 1 - Du-te la partea 3

Related topics: