Ajutor

NEW ARTICLE

Cum sa faci prieteni în timp ce călătoresc (3/5)?Partea 3 din 5 (Du-te la partea 2 - Du-te la partea 4 )

- grupuri de turism


În unele țări, cum ar fi Nepal, este mult mai ușor să se bucure de ea cu un grup de tur. Există multe beneficii pentru a participa la acest tip de ședere 'all inclusive', chiar dacă nu este dvs. de lucru. Practic va termina prins cu clientul ca tine, asa ca sunt obligate să se angajeze într-o conversație și să înceapă să facă prieteni.

- Drumeții și libere excursii


Nu aveți nevoie pentru a merge atât de mult pentru a face prieteni: câteva ore majorare poate fi suficientă. Toate locurile turistice oferă diferite forme de drumeții. Înscrieți-vă și să fie deschis pentru alții. Tot ce trebuie să faceți este să înceapă o conversație, atunci când ghidul nu vorbește. Cei mai mulți oameni sunt deschise la discuții atunci când nu există nimic altceva de făcut sau pentru a vedea.

- Carte de joc


Un joc de cărți este un instrument incredibil pentru a face prieteni. Aceasta este o modalitate foarte bună de a se distra și să se distreze cu cineva care tocmai ați întâlnit.

- Întreabă altele


Să nu se teamă de ridicol este, de asemenea o tehnică bună de a întâlni oameni. Când faci turism, nu ezitați să cereți îndrumări către un străin și să ceară sfaturi despre ce să facă în cartier. Tu nu trebuie neapărat chiar să se piardă pentru a contacta un străin. Cer adesea întrebări, chiar dacă știu deja răspunsul. Nu e o minciună, ci doar o scuză pentru a începe o conversație.

Du-te la partea 2 - Du-te la partea 4

Related topics: