Hjelp

NEW ARTICLE

Hvordan få venner mens du reiser (3/5)?Del 3 av 5 (Gå til del 2 - Gå til del 4 )

- Tour grupper


I enkelte land som Nepal er det mye enklere å nyte den med en annen gruppe. Det er mange fordeler ved å delta i denne typen opphold 'all inclusive', selv om det ikke er din greie. I utgangspunktet du ender opp fanget med klienten som deg, så du er nødt til å engasjere seg i samtalen og begynner å få venner.

- Vandring og gratis turer


Du trenger ikke å gå så lang tid å få venner: noen timer tur kan være tilstrekkelig. Alle turiststeder tilbyr ulike former for fotturer. Registrer deg og være åpen for andre. Alt du trenger å gjøre er å starte en samtale når guiden ikke snakker. De fleste er åpne for diskusjon når det er ingenting annet å gjøre eller se.

- Kortspill


Et kortspill er et fantastisk verktøy for å få venner. Dette er en fin måte å ha det gøy og å ha det gøy med noen du nettopp har møtt.

- Spør andre


Ikke å være redd for latterliggjøring er også en god teknikk for å møte mennesker. Når du gjør turisme, ikke nøl med å spørre om veien til en fremmed og spør om råd om hva du skal gjøre i nabolaget. Du trenger ikke nødvendigvis engang å være tapt for kontakt med en fremmed. Jeg spør ofte spørsmål selv om jeg allerede vet svaret. Det er ikke en løgn, men bare en unnskyldning for å starte en samtale.

Gå til del 2 - Gå til del 4

Related topics: