Hjelp

NEW ARTICLE

Hvordan få venner mens du reiser (5/5)?Del 5 av 5 (Gå til del 4 )

- Ha alltid en blyant og et papir på deg


Hold alltid en penn og papir med deg eller en smarttelefon du kan bruke til å skrive ting.
Dette enkle verktøyet kan hjelpe deg å gjøre en enkel samtale i ekte vennskap. Spesielt hvis du har felles interesser. Hvis du liker noen, finne et påskudd til å skrive ned telefonnummeret hans. Fortell ham at du trenger info om hans hjem region for eksempel. Du kan også be ham om å ta deg til hans favorittsteder.

- Lag en Facebook-konto (og bruke det!)


Facebook er den beste måten å holde kontakten med venner. Du kan sende sine poster, 'like' sine publikasjoner eller kommentere hva de gjør. Det vil tillate deg å holde kontakten med folk du har møtt. Hvis du er interessert i noens liv, vil de være interessert i din også.
Du kan bruke din status å annonsere turer for de kommende dagene. Du kan få kommentarer fra folk som bor eller reiser på steder der du har tenkt å gå. Det gir enda flere muligheter til å dele øyeblikk med vennene dine.

- Når du reiser alene, holde trygt!


Vi ga deg noen tips for å hjelpe deg med å få venner mens du reiser. Noen vil sikkert hjelpe deg til å åpne opp og komme seg ut av komfortsonen. Men vi har fortsatt noen råd for deg ...
Utøve ditt sinn!
De fleste er veldig vennlige og full av gode intensjoner. Men noen fortsatt søke å skade deg på en eller annen måte. Likevel utøve kritisk dømmekraft. Din personlige sikkerhet er viktigere enn noe annet råd er beskrevet ovenfor. Aldri sette deg selv i fare. Og alltid følge instinktene dine. spesielt når du reiser alene.

Siste ting ...


Til slutt vil jeg gjerne sitere denne setningen fra William Yeats: 'Det finnes ingen fremmede, bare venner du ikke har møtt ennå'

Vi vil gjerne høre dine egne teknikker for å møte folk mens du reiser. Så gjerne dele dine tips ved å skrive en kommentar!

Gå til del 4

Related topics: