Help

Hoe om vrienden te maken tijdens het reizen (3/5)?Deel 3 van de 5 (Ga naar deel 2 - Ga naar deel 4 )

- Tour groepen


In sommige landen, zoals Nepal is het veel gemakkelijker om te genieten met een rondleiding groep. Er zijn veel voordelen aan deelname aan dit soort verblijf 'all inclusive', zelfs als het niet je ding. In principe heb je uiteindelijk gevangen met client zoals u, zodat u verplicht om deel te nemen in een gesprek en beginnen om vrienden te maken.

- Wandelen en gratis rondleidingen


Je hoeft niet zo lang te gaan om vrienden te maken: een paar uur wandeling kan voldoende zijn. Alle toeristische plaatsen bieden verschillende vormen van wandelen. Registreren en openstaan ​​voor anderen. Het enige wat je hoeft te doen is begin een gesprek als de gids niet praat. De meeste mensen staan ​​open voor discussie als er niets anders te doen of te zien.

- Kaartspel


Een kaartspel is een ongelofelijke tool om vrienden te maken. Dit is een geweldige manier om plezier te hebben en om plezier met iemand die je net ontmoet hebt.

- Vraag anderen


Niet bang van spot te zijn is ook een goede techniek om mensen te ontmoeten. Bij het doen van toerisme, aarzel dan niet om te vragen voor een routebeschrijving naar een vreemdeling en vraag om advies over wat te doen in de buurt. Je hoeft niet per se eens te worden verloren contact op met een vreemde. Ik vragen vaak hoewel ik weet het antwoord al. Het is geen leugen, maar gewoon een excuus om een ​​gesprek te beginnen.

Ga naar deel 2 - Ga naar deel 4

Related topics: