Bantuan

NEW ARTICLE

Bagaimana untuk membuat kawan-kawan semasa dalam perjalanan (3/5)?Bahagian 3 daripada 5 (Pergi ke bahagian 2 - Pergi ke bahagian 4 )

- Kumpulan Tour


Di sesetengah negara seperti Nepal ia adalah lebih mudah untuk menikmatinya dengan kumpulan pelancongan. Terdapat banyak faedah kepada yang mengambil bahagian dalam jenis stay 'termasuk semua' walaupun ia bukan perkara anda. Pada dasarnya anda akhirnya terperangkap dengan pelanggan seperti anda, jadi anda diwajibkan untuk melibatkan diri dalam perbualan dan mula membuat kawan.

- Kembara dan lawatan percuma


Anda tidak perlu pergi yang lama untuk membuat kawan-kawan: kenaikan beberapa jam mungkin tidak mencukupi. Semua tempat-tempat pelancongan yang menawarkan pelbagai bentuk hiking. Mendaftar dan terbuka kepada orang lain. Apa yang anda perlu lakukan adalah memulakan perbualan ketika pemandu itu tidak bercakap. Kebanyakan orang adalah terbuka kepada perbincangan apabila terdapat apa-apa lagi untuk melakukan atau melihat.

- Permainan Kad


Permainan kad adalah alat yang luar biasa untuk membuat kawan-kawan. Ini adalah cara yang baik untuk bersenang-senang dan untuk bersenang-senang dengan seseorang yang anda baru jumpa.

- Tanya orang lain


Tidak takut cemuhan juga merupakan teknik yang baik untuk berjumpa dengan orang. Apabila melakukan pelancongan, jangan teragak-agak untuk meminta arahan kepada orang asing, dan meminta nasihat mengenai apa yang perlu dilakukan dalam kejiranan. Anda tidak semestinya walaupun perlu hilang untuk menghubungi orang asing. Saya sering bertanya soalan walaupun saya sudah tahu jawapannya. Ia bukan sesuatu yang dusta tetapi hanya alasan untuk memulakan perbualan.

Pergi ke bahagian 2 - Pergi ke bahagian 4

Related topics: