Súgó

NEW ARTICLE

Hogyan kell barátkozni utazás közben (3/5)?3. rész out of 5 (Ugrás part 2 - Lépj a 4. rész )

- Tour csoportok


Egyes országokban, mint Nepál sokkal könnyebb élvezni azt egy turistacsoport. Sokan vannak előnyei, hogy részt vesznek ebben a fajta tartózkodás 'all inclusive' akkor is, ha nem a dolog. Alapvetően a végén befogott kliens, mint neked, így kötelezik az a beszélgetés, és kezdjük, hogy a barátok.

- Túrázás és ingyenes túrák


Önnek nem kell menni, hogy a hosszú barátkozni: néhány óra kirándulás elegendő lehet. Minden turisztikai helyeken kínálnak különböző formái túrázás. Regisztrálj és légy nyitott mások. Mindössze annyit kell tennie, hogy indítsunk el egy beszélgetést, amikor a vezető nem beszél. A legtöbb ember készek a vitára, ha van mit tenni, vagy látni.

- Kártya játék


A játék egy hihetetlen eszköz, hogy a barátok. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy szórakoztató és szórakozni valaki csak találkozott.

- Kérdezze mások


Nem kell félni a gúny is egy jó módszer, hogy tudják az emberek. Ennek során a turizmus, ne habozzon útbaigazítást kérnie, hogy egy idegen, és kérjen tanácsot, hogy mit kell csinálni a környéken. Nem feltétlenül is kell veszni a kapcsolatot egy idegen. Sokszor kérdéseket feltenni bár én már tudom a választ. Ez nem hazugság, hanem csak egy ürügy, hogy indítsunk el egy beszélgetést.

Ugrás a part 2 - Lépj a 4. rész

Related topics: