Help

NEW ARTICLE

Как да станем приятели по време на пътуване (3/5)?Част 3 от 5 (Отиди на част 2 - Отидете в част 4 )

- Туристически групи


В някои страни като Непал, че е много по-лесно да го ползват с туристическа група. Има много ползи за участие в този вид престой 'All Inclusive', дори и ако това не е вашата нещо. По принцип ти свърши в капан с клиент като вас, така че вие ​​сте длъжни да се ангажират в разговор и да започне да се сприятеля.

- туризъм и безплатни екскурзии


Не е нужно да отидете, че дълго, за да направи приятели: няколко часа походи може да бъде достатъчна. Всички туристически обекти предлагат различни форми на туризъм. Регистрирайте се и да бъде отворена за други. Всичко, което трябва да направите е да започнете разговор, когато ръководството не говори. Повечето хора са отворени за дискусия, когато няма какво друго да правя, или да видите.

- Игра на карти


A игра на карти е един невероятен инструмент, за да станем приятели. Това е чудесен начин да се забавляват и да се забавляват с някой просто си го срещнал.

- Питайте другите


Да не се страхуват от осмиване също е добра техника, за да се срещам с хора. Когато правите туризъм, не се колебайте да попитате за посоката на непознат и питам за съвет какво да правя в квартала. Вие задължително дори не трябва да бъдат загубени да се свържете с непознат. Аз често се задават въпроси, въпреки че аз вече знам отговора. Това не е лъжа, но просто извинение, за да започнете разговор.

Отидете на част 2 - Отидете на част 4

Related topics: