Помоћ

Како направити пријатеље, док путује (3/5)?Део 3 од 5 (Го то део 2 - Го то део 4 )

- Тоур групе


У неким земљама попут Непала је много лакше уживати са турнеје групе. Постоје многе предности за учешће у овој врсти боравка 'алл инцлусиве', чак и ако то није твоја ствар. У суштини ви завршити у замци са клијентом као што си ти, тако да су у обавези да се укључе у разговор и почињу да се спријатељи.

- за пјешачење по планинама и бесплатне туре


Не треба да идемо толико дуго да се спријатељи: Неколико сати повећање може бити довољан. Сва туристичка места нуде различите облике планинарење. Пријавите се и будите отворени према другима. Све што треба да урадите је да започнете разговор када за сада не говори. Већина људи су отворени за дискусију када постоји ништа друго да уради или види.

- Картица игра


Игра картица је невероватна алат за направити пријатеље. Ово је одличан начин да се забаве и да се забавите са неким сте управо срели.

- Питајте друге


Не бојте се исмевања је такође добра техника да упознам људе. Када се ради туризма, не устручавајте се да питате за правац странцу и питати за савет о томе шта да раде у комшилуку. Не нужно ни да се изгуби да контактирају странца. Ја често питају питања иако сам већ знам одговор. То није лаж већ само изговор да започнете конверзацију.

Иди на део 2 - Го то део 4

Related topics: