Hjälp

NEW ARTICLE

Hur man gör vänner under resa (3/5)?Del 3 av 5 (Gå till del 2 - Gå till del 4 )

- Resgrupper


I vissa länder som Nepal är det mycket lättare att njuta av det med en turné grupp. Det finns många fördelar med att delta i denna typ av vistelse 'all inclusive', även om det inte är din grej. I grund och botten du hamna instängd med klienten som du, så att du är skyldig att delta i samtal och börja göra vänner.

- Vandring och fria turer


Du behöver inte gå så lång tid att få vänner: några timmar vandring kan vara tillräcklig. Alla turistorterna erbjuder olika former av vandring. Anmäl dig och vara öppen för andra. Allt du behöver göra är att starta en konversation när guiden inte talar. De flesta människor är öppna för diskussion när det finns inget annat att göra eller se.

- Kortspel


Ett kortspel är ett otroligt verktyg för att få vänner. Detta är ett bra sätt att ha roligt och att ha kul med någon du just träffat.

- Fråga andra


Inte vara rädd för förlöjligande är också en bra teknik för att träffa människor. När du gör turism, tveka inte att fråga efter vägen till en främling och be om råd om vad man ska göra i grannskapet. Du behöver inte nödvändigtvis ens gå förlorad att kontakta en främling. Jag frågar ofta frågor även om jag vet redan svaret. Det är inte en lögn, men bara en ursäkt för att starta en konversation.

Gå till del 2 - Gå till del 4

Related topics: