Hjälp

NEW ARTICLE

Att bo i ett främmande land: hur man anpassar sig?
Förstå en ny kultur och ta dess lager i ett främmande land är en balans mellan anpassning till en annan miljö och bevara sin ursprungliga identitet ... Framgångsrik integration i värdlandet är en av de viktigaste utmaningarna för utlands. Många utlandsstatione tror förstå kulturen i landet är den viktigaste faktorn för en framgångsrik integration.

Här finns 6 viktiga punkter:

1. Lär dig språket i landet.


Oavsett om du har en nästan total brist på kunskap om det lokala språket eller om du bara har några grunderna, kommer du oundvikligen att möta språkbarriären. Med kunskaper i engelska, kommer du att kunna 'komma med' i många icke-engelskspråkiga länder. Detta kommer dock stragegy inte vara tillräckligt i det långa loppet. Bortom ren bekvämlighet, behärska språket i det land där utlands är en obestridlig vektor integration. Arbetet med att tala på ett språk som inte är ditt också ändra hur du uppfattas eller tas emot i utlandet.
Att lära sig språket kan börja långt innan utlands men det kan göras en gång på plats, i full nedsänkning. Om du är nybörjare bör du ta klasser. Till varje hans egna metoder för att lära, för att förbättra eller bli tvåspråkiga: ta intensivkurser, titta på TV och läsa den lokala pressen, delta i gruppaktiviteter och, naturligtvis, registrera dig för ett Polyglot Club händelse .

2. Bli en Polyglot Club arrangör


Genom att vara ansvarig för ett Polyglot Club-nätverk, kommer du att göra en hel del vänner rapidely. Som ett språkutbyte arrangör du möter många lokala som vill lära engelska eller andra språk. Du kommer också att träffa andra expats som vill lära sig olika språk.
Skapa ett nytt möte nu!

3. Utforska landet, din stad, ditt grannskap.


Och om att verkligen upptäcka en ny plats, du hade att gå vilse lite? Att känna sig hemma i det land där utlands, behöver du inte bara memorera ditt hem-kontoret rutt eller besöka de berömda monument som en passerande turister. Flytta gradvis bort från de stora turistkretsar genom staden tillsammans med vänner som har varit där under en lång tid. Förstå detaljerna i ett land eller identifiera dina favoritadresser kräver vissa ansträngningar.

4. Anta den lokala livsstilen.


Knappast har du sätta dina väskor i Thailand som du rusa in i en specialiserad stormarknad försöker hitta det de produkter som du brukade konsumera i ditt hemland. Expatriate i USA för ett par månader, du i princip titta på utländska tv-kanaler som är bekant för dig, du är intresserad mycket nära till expat community, du spendera timmar på Skype ... Om denna operation kan vara lugnande i en första, inte att underlätta din integrering i ditt nya hem.
Du måste leva kulturen och uppleva det. Nyfikenhet blir din bästa bundsförvant. Håll dig borta från tid till annan från dina expat vänner, smaka på lokala rätter, delta kulturevenemang, bekanta dig med de olika koderna för artighet ... Med andra ord, accepterar att bli förvånad. Målet är inte att bli någon annan och följa alla lokala vanor, men att faktiskt uppleva kulturen i det land där du bor.

5. Bygg ett socialt liv.


Skulle möjligheten att få kontakt med både lokalbefolkningen och andra utflyttade vara en avgörande faktor i framgången för utlands? En nykomling kan lära sig mycket från båda parter. Få tillsammans med utflyttade som redan har ett steg tillbaka på sina erfarenheter i landet kommer inte bara undvika en eventuell isolering vid ankomsten, men också ge dig praktiska råd: ansträngningar för att öppna ett bankkonto, registrerade läkare, hälso- och sjukvårdssystem, val av en försäkring , skolor, förnya arbetstillståndet ... Leta utlands nätverk och sammanslutningar och ... utbytes! Återigen, det Polyglot Club nätverket kommer att vara till stor hjälp: kontaktelement via hemsidan, delta i alla slags sociala evenemang.
Etablera kontakter med lokalbefolkningen. Det kommer att öka din kunskap om landet och kommer att stärka din känsla av tillhörighet.
Beroende på land, är det mer eller mindre svårt att kunna möta lokalbefolkningen, men ange alla möjligheter: klubbaktiviteter, skolresor, företagsklimat, vänners vänner ...

6. Behåll kontakter med hemlandet.


Utlands förändrar verkligen hur man ser på ditt eget land. Däremot anpassning inte att ge upp till sin egen kultur. Utmaningen ligger i att lyckas bygga ett slags dubbel kultur. Så det är bäst att hålla kontakten med vänner och familj som du ofta tillfälligt har lämnat efter sig. Chatta via sociala nätverk, utbyta mail, återvänder från tid till annan i ditt land ... Dessa ansträngningar hjälper också mildra effekterna av avkastningen från utlandet.

Related topics: