Hjælp

NEW ARTICLE

Hvordan at få venner, når de rejser (3/5)?Del 3 ud af 5 (Gå til del 2 - Gå til del 4 )

- Tour grupper


I nogle lande som Nepal er det meget lettere at nyde det med en tour gruppe. Der er mange fordele ved at deltage i denne form for ophold 'all inclusive', selv om det ikke er dine ting. Dybest set du ender fanget med klienten som dig, så du er forpligtet til at engagere sig i samtale og begynde at få venner.

- Vandring og gratis ture


Du behøver ikke at gå så lang tid at få venner: et par timers vandretur kan være tilstrækkeligt. Alle turist steder tilbyder forskellige former for vandreture. Tilmeld dig, og være åben for andre. Alt du skal gøre er at starte en samtale, når guiden ikke taler. De fleste mennesker er åbne for diskussion, når der ikke er noget andet at gøre eller se.

- Kortspil


Et kortspil er en utrolig værktøj til at få venner. Dette er en fantastisk måde at have det sjovt og at have det sjovt med en person, du lige har mødt.

- Spørg andre


Ikke at være bange for latterliggørelse er også en god teknik til at møde folk. Når du gør turisme, tøv ikke med at spørge om vej til en fremmed og spørge om råd om hvad man skal gøre i nabolaget. Du behøver ikke nødvendigvis engang at være tabt for at kontakte en fremmed. Jeg ofte stille spørgsmål, selvom jeg allerede kender svaret. Det er ikke løgn, men bare en undskyldning for at starte en samtale.

Gå til del 2 - Gå til del 4

Related topics: