Hjælp

NEW ARTICLE

Hvordan at få venner, når de rejser (1/5)?Del 1 af 5 (Gå til del 2 )

Jeg tror, ​​det vigtigste rejse er ikke den by eller land, der opdages, men de venner med hvem vi deler disse øjeblikke!

Her er nogle tips om, hvordan at møde folk og få venner, når de rejser alene.

- Glem alle dine 'a priori'


Mange starter med utallige 'a priori' og falske grunde, som de ikke kunne gøre visse ting. De føler for gammel eller for ung, alt for genert, etc. til at forsøge at gøre dette eller hint. Du kan altid lære noget af alle, du møder, uanset deres alder.

- Ophold i et herberg


Når du rejser alene hostels er uden tvivl det bedste sted at møde folk. Der er mennesker i alle aldre. Selvfølgelig, vil du altid møde unge globe-travere, men du vil også komme på tværs af familier, der vælger at gå rejser på et budget.
Den lille hemmelighed at huske om hostels er, at de ofte tilbyde enkeltværelser. Denne måde du bor gerne på et hotel, mens du nyder fordelene ved samfundslivet.
Nu skal vi også få nogle oplysninger forude før booking. Jeg husker under min tur til Dublin jeg skulle gennem HostelBookers hjemmeside for at se, hvad folk tænkte på et bestemt sted. Vandrerhjemmet, som havde fået de bedste kommentarer var i et sted, jeg aldrig vidste, og hvis atmosfæren var virkelig stor. Generelt, vil du finde meget detaljerede og sande kommentarer.

- Polyglot Club sprog udveksling begivenheder


Polyglot klubmedlemmer organisere møder
i mange byer rundt om i verden. Deltagerne er meget åbne indstillede. Du vil møde lokale, der ønsker at lære fremmedsprog og udlændinge (rejser eller ej), der ønsker at lære sproget i det land. Der, kan du nemt få venner, som også kan vise dig rundt i byen.

- Bliv en leder: arrangere et Polyglot Club møde


Et af de grundlæggende principper i den menneskelige psykologi er, at folk altid er tiltrukket af ledere. Så i stedet for at vente på ting til at ske, gøre dem ske!
For eksempel kan du blive en Polyglot Club arrangør ved blot at skabe et nyt møde på hjemmesiden: vælg et dejligt og roligt offentligt sted downtown (ligesom en pub eller en park), en dag og en tid. Andre medlemmer i området med register til dit arrangement, og du vil møde en masse nye venner.

Bare oprette et nyt møde HER!

Gå til del 2

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All