Hjælp

NEW ARTICLE

Hvordan at få venner, når de rejser (5/5)?Del 5 ud af 5 (Gå til del 4 )

- Altid har en blyant og et papir på dig


Opbevar altid en pen og papir med dig eller en smartphone, du kan bruge til at skrive ting.
Denne enkle værktøj kan hjælpe dig med at slå en simpel samtale i ægte venskab. Især hvis du har fælles interesser. Hvis du kan lide en person, finde et påskud til at nedskrive hans telefonnummer. Fortæl ham, at du har brug for info om hans hjemegn for eksempel. Du kan endda bede ham om at tage dig til hans foretrukne steder.

- Opret en Facebook-konto (og bruge det!)


Facebook er den bedste måde at holde kontakten med venner. Du kan sende deres mails, 'Like' deres publikationer eller kommentere, hvad de gør. Det vil give dig mulighed for at holde forbindelsen til de personer, du mødte. Hvis du er interesseret i en persons liv, vil de være interesseret i jeres så godt.
Du kan bruge din status at annoncere dine ture for de kommende dage. Du kan få kommentarer fra folk, der bor eller rejser på steder, hvor du ønsker at gå. Det giver endnu flere muligheder for at dele øjeblikke med dine venner.

- Når du rejser alene, holde sikker!


Vi gav dig nogle tips til at hjælpe dig få venner, mens du rejser. Nogle vil helt sikkert hjælpe dig til at åbne op og komme ud af din comfort zone. Men vi har stadig nogle råd til dig ...
Træn din sind!
De fleste mennesker er meget venlige og fuld af gode intentioner. Men nogle stadig søge at skade dig på en eller anden måde. Ikke desto mindre udøve din kritiske dømmekraft. Din personlige sikkerhed er vigtigere end nogen anden rådgivning er beskrevet ovenfor. Aldrig sætte dig selv i fare. Og altid følge dine instinkter. især når du rejser alene.

Sidste ting ...


Endelig vil jeg gerne citere denne sætning fra William Yeats: 'Der er ingen fremmede, kun venner du ikke har mødt endnu'

Vi vil gerne høre dine egne teknikker til at møde folk, når de rejser. Så velkommen til at dele dine tips ved at skrive en kommentar!

Gå til del 4

Related topics: