Ajutor

NEW ARTICLE

Cum sa faci prieteni în timp ce călătoresc (5/5)?Partea 5 din 5 (Du-te la partea 4 )

- Au întotdeauna un creion și o hârtie pe tine


Păstrați întotdeauna un stilou și hârtie cu tine sau un smartphone, puteți utiliza pentru a scrie lucruri.
Acest instrument simplu vă poate ajuta să transforma o conversație simplă prietenie adevărată. Mai ales dacă vă împărtășesc interese comune. Dacă vă place cineva, găsi un pretext pentru a scrie numărul lui de telefon. Spune-i ce ai nevoie de informatii pe regiunea sa de origine, de exemplu. Puteți cere chiar să-l să te ducă la locurile sale preferate.

- Crearea unui cont de Facebook (și de a folosi!)


Facebook este cea mai bună modalitate de a păstra legătura cu prietenii. Puteți trimite mailuri lor, 'cum ar fi' publicațiile lor sau comentariul ceea ce fac. Acesta vă va permite să stați conectat la persoanele pe care le întâlnit. Dacă sunteți interesat de viața cuiva, vor fi interesați în a ta, de asemenea.
Puteți folosi statutul de a anunța calatoriile pentru zilele următoare. S-ar putea obține comentarii de la oameni care trăiesc sau călătoresc în locuri în care intenționați să mergeți. Acesta oferă mai multe oportunități de a împărtăși momentele cu prietenii tăi.

- Când călătorești singur, ține în siguranță!


Noi ti-a dat câteva sfaturi pentru a vă ajuta să faceți prieteni în timp ce călătoriți. Unii vor ajuta cu siguranță vă pentru a deschide și a ieși din zona ta de confort. Cu toate acestea avem încă câteva sfaturi pentru tine ...
Exercita mintea ta!
Cei mai mulți oameni sunt foarte prietenos și plin de bune intenții. Dar unii încearcă încă să-ți facă rău într-un fel sau altul. Cu toate acestea, exercitarea judecata critică. Siguranța dumneavoastră personală este mai importantă decât orice alte sfaturi descrise mai sus. Nu pune-te în pericol. Și urmați întotdeauna instinctele. în special atunci când călătoresc singur.

Ultimul lucru ...


În cele din urmă, aș dori să citez această expresie de la William Yeats: 'Nu există străini, numai prieteni nu ai întâlnit încă'

Ne-ar plăcea să aud propriile tehnici pentru a întâlni oameni în timp ce călătoriți. Deci, nu ezitați să împărtășiți sfaturi de scris un comentariu!

Du-te la partea 4

Related topics: