Помоћ

Како направити пријатеље, док путује (5/5)?Део 5 од 5 (Го то део 4 )

- Увек има оловку и папир на тебе


Увек држите оловку и папир са вама или смартпхоне можете користити за писање ствари.
Овај једноставан алат може вам помоћи претворити једноставну разговор у правом пријатељству. Поготово ако имају заједничке интересе. Ако желите некога, наћи изговор да напишу свој број телефона. Реци му да је потребно информације о његовом родном региону, на пример. Можете чак и да га питате да вас одвести на својим омиљеним местима.

- Критике Фацебоок налог (и користити га!)


Фацебоок је најбољи начин да останете у контакту са пријатељима. Можете послати своје маилове, 'Лике' својим публикацијама или коментар шта раде. То ће вам омогућити да остану у контакту са људима које сте упознали. Ако сте заинтересовани у нечијем животу, они ће бити заинтересовани за твоје као добро.
Можете користити свој статус да објави своје излете у наредним данима. Можда ћете добити коментаре од људи који живе или путују у местима где намеравате да идете. То даје још више могућности да поделите тренутке са својим пријатељима.

- Када путујете сами, чувати!


Дали смо вам неколико савета који ће вам помоћи пријатеље током путовања. Неки ће сигурно помоћи да отвори и изаћи из своје зоне удобности. Међутим још увек имамо један савет за тебе ...
Вежба свој ум!
Већина људи су веома пријатељски и пун добрих намера. Међутим, неки и даље траже да вам науди на неки начин. Ипак, остварили своје критичко расуђивање. Ваш лични сигурност је важнија од било које друге савете горе описаног. Никада се довео у опасност. И увек следите своје инстинкте. посебно када путујете сами.

Последња ствар ...


На крају, желео бих да цитирам ову реченицу од Виллиам Јејтс: 'Не постоје странци, само пријатељи још нисте срели'

Желимо да чујемо своје технике да упознају људе током путовања. Дакле, будите слободни да делите савете писањем коментар!

Иди на део 4

Related topics: