Ndihmë

NEW ARTICLE

Si për të bërë miq gjatë udhëtimit (5/5)?Pjesa 5 nga 5 (Shko në pjesën 4 )

- Gjithmonë kanë një laps dhe një letër për ju


Gjithmonë mbani një stilolaps dhe letër me ju ose një smartphone ju mund të përdorni për të shkruar gjëra.
Ky mjet i thjeshtë mund të ju ndihmojë të kthehet në një bisedë të thjeshtë në miqësi e vërtetë. Sidomos në qoftë se ju ndani interesa të përbashkëta. Nëse ju pëlqen dikush, të gjejnë një pretekst për të shkruar poshtë numrin e tij të telefonit. Thoni atij që ju duhet informacion mbi rajonin e tij në shtëpi, për shembull. Ju edhe mund të pyesni atë për të marrë ju në vendet e tij të preferuar.

- Krijo një llogari Facebook (dhe e përdorin atë!)


Facebook është mënyra më e mirë për të mbajtur në kontakt me miqtë. Ju mund të dërgoni mesazhe të tyre, 'si' botimet e tyre ose të komentojnë atë që bëjnë ata. Kjo do t'ju lejojë të qëndrojnë të lidhur me njerëzit që ju u takua. Nëse jeni të interesuar në jetën e dikujt, ata do të jenë të interesuar në tuajat si.
Ju mund të përdorni statusin tuaj për të njoftuar udhëtimet tuaja për ditët e ardhshme. Ju mund të merrni komente nga njerëzit që jetojnë apo udhëtojnë në vende ku keni ndërmend të shkoni. Ai u jep edhe më shumë mundësi për të ndarë momente me miqtë tuaj.

- Kur ju udhëtoni vetëm, të mbajtur të sigurt!


Ne ju dha disa këshilla për t'ju ndihmuar të bëni miq, ndërsa udhëtonte. Disa me siguri do të ju ndihmojë për të hapur dhe për të marrë jashtë zonës tuaj rehati. Megjithatë ne ende kemi disa këshilla për ju ...
Ushtrojnë mendjen tuaj!
Shumica e njerëzve janë shumë miqësore dhe të plotë të qëllimeve të mira. Por disa ende kërkojnë të dëmtojë ju në një mënyrë ose në një tjetër. Megjithatë, të ushtrojë gjykimin tuaj kritik. Siguria juaj personale është më e rëndësishme se çdo këshillë tjetër të përshkruara më lart. Asnjëherë mos e vënë veten në rrezik. Dhe gjithmonë ndjekin instinktet tuaja. sidomos kur udhëtojnë vetëm.

Gjëja e fundit që ...


Së fundi, unë do të doja të japin kuotën e tyre këtë frazë nga William Yeats: 'Nuk ka të huaj, vetëm miqtë e ju nuk e keni takuar ende'

Ne do të doja të dëgjoj teknikat tuaja për të takuar njerëz, ndërsa udhëtonte. Pra, të ndjehen të lirë për të ndarë këshilla tuaj duke shkruar një koment!

Go to pjesë 4

Related topics: