Ajuda

NOU ARTICLE

Com fer amics mentre viatja (5/5)?Part 5 maig (Anar a la part 4 )

- Sempre té un llapis i un paper en el qual


Mantingui sempre un llapis i paper amb vostè o un telèfon intel·ligent que pot utilitzar per escriure coses.
Aquesta senzilla eina pot ajudar a convertir una simple conversa en la veritable amistat. Especialment si vostè comparteix interessos comuns. Si t'agrada algú, trobar un pretext per anotar el seu número de telèfon. Digueu-li que vostè necessita informació sobre la seva regió d'origen, per exemple. Fins i tot li pot demanar que el porti als seus llocs favorits.

- Crear un compte de Facebook (i usar-lo!)


Facebook és la millor manera de mantenir-se en contacte amb amics. Pot enviar les seves mails, 'similars' a les seves publicacions o comentar el que fan. Això permetrà que vostè estigui connectat amb la gent que vas conèixer. Si vostè està interessat en la vida d'algú, ells estaran interessats en la teva també.
Vostè pot utilitzar el seu estatus per anunciar la seva visita per als pròxims dies. Vostè pot obtenir comentaris de persones que viuen o viatgen en llocs en què la intenció d'anar. Li dóna més oportunitats per compartir moments amb els teus amics.

- Quan vostè viatja sol, mantenir fora de perill!


Li vam donar alguns consells per ajudar a fer amics mentre viatja. Alguns segurament ajudarà a obrir i sortir de la seva zona de confort. No obstant això encara tenim alguns consells per a tu ...
Exercita la teva ment!
La majoria de la gent és molt amable i ple de bones intencions. Però alguns encara intenten fer-li mal d'alguna o altra manera. No obstant això, l'exercici del seu judici crític. La seva seguretat personal és més important que qualsevol altre tipus d'assessorament s'ha descrit anteriorment. Mai et posis en perill. I sempre seguir els seus instints. especialment quan es viatja sol.

Última cosa ...


Finalment, m'agradaria citar aquesta frase de William Yeats: 'No hi ha estranys, només amics que encara no ha complert'

Ens agradaria escoltar les seves pròpies tècniques per conèixer gent mentre viatja. Així que no dubti en compartir els seus consells en escriure un comentari!

Anar a la part 4

Related topics: