Help

NEW ARTICLE

Как да станем приятели по време на пътуване (5/5)?Част 5 от 5 (Отиди в част 4 )

- Винаги има молив и хартия за вас


Винаги дръжте хартия и писалка с вас или смартфон, можете да използвате, за да напишете неща.
Този прост инструмент може да ви помогне да се превърне един обикновен разговор в истинско приятелство. Особено, ако споделят общи интереси. Ако искате някой, намери претекст да напише телефонния си номер. Кажи му, че имате нужда от информация за родния си край, например. Можете дори да го помолите да ви отведе до любимите му места.

- Създаване на акаунт Facebook (и да го използвате!)


Facebook е най-добрият начин да поддържате връзка с приятели. Можете да изпращате своите писма, 'като' техни публикации или коментар какво правят. Това ще ви позволи да поддържате връзка с хората, с които се срещнаха. Ако се интересувате от живота на някого, те ще се интересуват от твоя, както добре.
Можете да използвате вашето състояние да обявим вашите пътувания за следващите дни. Можеш да накараш коментари от хора, които живеят или пътуват в места, където имате намерение да отидете. Тя дава още повече възможности да споделят моменти с приятелите си.

- Когато пътувате сам, опази!


Ние ви даде някои съвети, за да ви помогне да направите приятели по време на пътуване. Някои със сигурност ще ви помогне да се отвори и да се измъкнем от зоната си на комфорт. Въпреки това все още имаме някои съвети за вас ...
Бъдете ума си!
Повечето хора са много приятелски настроени и изпълнени с добри намерения. Но някои все още се стреми да ви навреди, по един или друг начин. Независимо от това, упражнява си критична преценка. Вашата лична безопасност е по-важна от всяка друга помощ, описана по-горе. Никога не се поставите в опасност. И винаги следват инстинктите си. особено когато пътуват сами.

Последното нещо, което ...


И накрая, бих искал да цитирам тази фраза от Уилям Йейтс: 'Не са непознати, само приятели все още не са се срещали'

Бихме искали да чуем вашите собствени техники, за да се срещнат хора, по време на пътуване. Така че не се колебайте да споделите вашите съвети от написването на коментар!

Отидете на част 4

Related topics: