Súgó

NEW ARTICLE

Hogyan kell barátkozni utazás közben (5/5)?5. rész out of 5 (Ugrás 4. rész )

- Mindig van egy ceruzát és egy papírt, amit neked


Mindig legyen nálad toll és papír veled, vagy egy okostelefon segítségével írni a dolgokat.
Ez az egyszerű eszköz segítségével pedig egy egyszerű beszélgetést igaz barátság. Különösen, ha közösek az érdekeik. Ha tetszik valaki, talál egy ürügy, hogy írja le a telefonszámát. Mondd meg neki, amire szükség van info az otthoni régióban például. Akár azt is kérem, hogy elviszi a kedvenc helyeit.

- Hozzon létre egy Facebook fiók (és használja ki!)


Facebook a legjobb módja annak, hogy tartsa a kapcsolatot barátaival. Akkor küldjék mailek, 'mint' saját kiadványaik vagy kommentárom amit csinálnak. Ez lehetővé teszi, hogy kapcsolatban maradjon az ember találkozott. Ha érdekel valakinek az életében, akkor lesz érdekelt a tiéd is.
Használhatja a status jelenti be a kirándulásokat az elkövetkező napokban. Lehet, hogy észrevételeit élők vagy utazás helyeken, ahol akarsz menni. Ez ad még lehetőséget, hogy megosszák pillanatait barátaival.

- Ha egyedül utazik, őrizze meg!


Adtunk néhány tippet, hogy segítsen, hogy barátok utazás közben. Néhány biztosan segít, hogy nyissa meg és menj ki a komfort zónában. Azonban még mindig van néhány tanácsot neked ...
Gyakorolni az elméd!
A legtöbb ember nagyon barátságos és jó szándékkal teli. De néhány még mindig keresik bántani valamilyen módon, vagy egy másik. Mindazonáltal, gyakorolja a kritikus ítéletet. Az Ön személyes biztonsága fontosabb, mint bármely más tanácsát a fent leírt. Soha ne tegye magát veszélyben. És mindig kövesse az ösztöneid. különösen, ha egyedül utazik.

Utolsó dolog ...


Végül szeretném idézni ezt a kifejezést William Yeats: 'Nincsenek idegenek, csak barátok még nem találkozott még'

Szeretnénk hallani a saját technikákat, hogy megfeleljen az emberek utazás közben. Szóval nyugodtan ossza meg tippeket írt egy hozzászólást!

Ugrás a 4. rész

Related topics: