Help

Hoe om vrienden te maken tijdens het reizen (5/5)?Deel 5 van de 5 (Ga naar deel 4 )

- Zorg altijd voor een potlood en een papier op je


Houd altijd een pen en papier met u of een smartphone die je kunt gebruiken om dingen te schrijven.
Deze eenvoudige tool kan u helpen om een ​​eenvoudig gesprek te zetten in echte vriendschap. Vooral als je delen gemeenschappelijke belangen. Als je van iemand, vind een voorwendsel zijn telefoonnummer op te schrijven. Zeg hem dat je info op zijn eigen regio bijvoorbeeld nodig. Je kunt hem zelfs vragen om u naar zijn favoriete plekken.

- Maak een Facebook-account (en gebruik het!)


Facebook is de beste manier om in contact te blijven met vrienden. U kunt hun mails te versturen, 'als' hun publicaties of commentaar wat ze doen. Het zal u toelaten om verbonden te blijven met de mensen die je ontmoet. Als u geïnteresseerd bent in iemands leven zijn, zullen ze geïnteresseerd zijn in de jouwe ook.
U kunt uw status gebruiken om uw reizen te kondigen voor de komende dagen. Je zou kunnen krijgen opmerkingen van mensen die wonen of reizen op plaatsen waar u van plan bent om te gaan. Het geeft nog meer mogelijkheden om momenten te delen met je vrienden.

- Als u alleen reizen, veilig te houden!


We gaf je enkele tips om je te helpen vrienden te maken tijdens het reizen. Sommigen zullen zeker helpen u om open te stellen en uit je comfort zone. Maar we hebben nog wat advies voor u ...
Train je geest!
De meeste mensen zijn erg vriendelijk en vol goede bedoelingen. Maar sommige nog steeds proberen om u te schaden in een of andere manier. Niettemin, de uitoefening van uw kritisch oordeel. Uw persoonlijke veiligheid is belangrijker dan enig ander advies hierboven beschreven. Zet jezelf nooit in gevaar. En volg altijd je instinct. vooral wanneer die alleen reizen.

Laatste ding ...


Tot slot wil ik graag deze zin citeren uit William Yeats: 'Er zijn geen vreemden, alleen vrienden die je nog niet hebt ontmoet'

We zouden graag uw eigen technieken om mensen te ontmoeten tijdens het reizen te horen. Dus voel je vrij om je tips te delen door het schrijven van een reactie!

Ga naar deel 4

Related topics: