Help

Wonen in het buitenland: hoe aan te passen?
Het begrijpen van een nieuwe cultuur en het nemen van zijn lagers in het buitenland zijn een evenwicht tussen aanpassing aan een andere omgeving en het behoud van de oorspronkelijke identiteit ... Succesvolle integratie in het gastland is een van de belangrijkste uitdagingen van ontheemding. Veel expats geloven dat het begrip van de cultuur van het land is de belangrijkste factor voor een succesvolle integratie.

Hier zijn 6 belangrijke punten:

1. Leer de taal van het land.


Of je hebt een bijna totaal gebrek aan kennis van de lokale taal of heb je slechts een paar basics, zal je onvermijdelijk geconfronteerd met de taalbarrière. Met de kennis van het Engels, zult u in staat om 'bij' in vele niet-Engels sprekende landen. Dit zal echter stragegy niet voldoende op de lange termijn zijn. Dan alleen gemak, het beheersen van de taal van het land van ontheemding is een onmiskenbare integratie vector. Inspanningen in een taal die niet de jouwe ook de manier waarop u worden waargenomen of in het buitenland ontvangen veranderen om te spreken.
Het leren van de taal goed kan beginnen voordat ontheemding, maar het kan een keer worden gedaan op het terrein, in volledige onderdompeling. Als je een complete beginner bent, moet je lessen nemen. Ieder zijn eigen methoden om te leren, te verbeteren of te worden tweetalig: neem intensieve cursussen, tv kijken en lezen de lokale pers, deelnemen aan groepsactiviteiten en, natuurlijk, zich aanmelden voor een Polyglot Club evenement .

2. Word Polyglot Club organisator


Door de leiding van een Polyglot Club-netwerk, zal je veel vrienden rapidely maken. Als een taal uitwisseling organisator van het evenement ontmoet je veel lokale die Engels of andere talen te leren. Je zal ook voldoen aan andere expats die willen om verschillende talen te leren.
Maak een nieuwe vergadering nu!

3. Ontdek het land, uw stad, uw buurt.


En als om echt te ontdekken een nieuwe plek, je had om te verdwalen een beetje? Zich thuis voelen in uw land van ontheemding, hoef je niet gewoon aan uw home-office route onthouden of bezoek de beroemde monumenten als een passerende toerist. Beweeg langzaam weg van de grote toeristische routes door de stad samen met vrienden die er voor een lange tijd zijn geweest. Inzicht in de specifieke kenmerken van een land of het identificeren van uw favoriete adressen vereist wat inspanningen.

4. Goedkeuring van de lokale levensstijl.


Nauwelijks heb je je zakken in Thailand, dat je haast in een gespecialiseerde supermarkt proberen om daar vinden de producten die u gebruikt om te consumeren in uw eigen land. Expat in de Verenigde Staten voor een paar maanden, je in principe kijken naar de buitenlandse televisiezenders dat u bekend bent, u geïnteresseerd bent zeer nauw aan bij de expat gemeenschap, je uren op Skype ... Als deze operatie geruststellend in een kan zijn eerste, is het niet uw integratie in uw nieuwe woning.
Je moet de cultuur te leven en ervaar het. Nieuwsgierigheid wordt uw beste bondgenoot. Blijf uit de buurt van tijd tot tijd uit je expat vrienden, proeven van de lokale gerechten, het bijwonen van culturele evenementen, vertrouwd te raken met de verschillende codes van beleefdheid ... Met andere woorden, te accepteren verrast te zijn. Het doel is iemand anders niet te worden en zich te houden aan alle lokale gewoonten, maar om daadwerkelijk te ervaren de cultuur van het land waar u woont.

5. Bouw een sociaal leven.


Zou de mogelijkheid om contact te maken met zowel de lokale bevolking en andere expats zijn een bepalende factor in het succes van ontheemding? Een nieuwkomer kan veel leren van beide partijen. Opschieten met expats die al een stap terug op hun ervaringen in het land zal niet alleen voorkomen dat een mogelijk isolement bij aankomst, maar ook u te voorzien van praktische adviezen: de inspanningen om een ​​bankrekening te openen, geregistreerde artsen, gezondheidszorg, de selectie van een verzekering , scholen, vernieuwing van werkvergunningen ... Locate expatriate netwerken en verenigingen en ... uitwisselen! Nogmaals, de Polyglot Club netwerk zal een grote hulp zijn: contact leden via de website, het bijwonen van allerlei sociale evenementen.
Vestigen banden met de lokale bevolking. Het zal je kennis van het land te verhogen en zal je gevoel van saamhorigheid te versterken.
Afhankelijk van het land, is het meer of minder moeilijk in staat zijn om de lokale mensen te ontmoeten, maar voeren alle mogelijkheden: clubactiviteiten, schoolreizen, zakelijke omgeving, vrienden van vrienden ...

6. Behoud banden met het land van herkomst.


Ontheemding verandert zeker de manier waarop je kijkt naar je eigen land. Echter, aanpassing niet dat het opgeven van de eigen cultuur. De uitdaging ligt in het beheren van een soort dubbele cultuur op te bouwen. Het is dus het beste in contact met vrienden en familie die je hebt vaak tijdelijk achtergelaten te houden. Chatten via sociale netwerken, het uitwisselen van e-mails, terug van tijd tot tijd in uw land ... Deze inspanningen ook helpen de gevolgen van de terugkeer uit het buitenland te beperken.

Related topics: