Hjälp

NEW ARTICLE

Hur man gör vänner under resa (5/5)?Del 5 av 5 (Gå till del 4 )

- Ha alltid en penna och ett papper på dig


Ha alltid en penna och papper med dig eller en smartphone som du kan använda för att skriva saker.
Detta enkla verktyg kan hjälpa dig att förvandla en enkel konversation i sann vänskap. Speciellt om du har gemensamma intressen. Om du gillar någon, hitta en förevändning för att skriva ner hans telefonnummer. Säg att du behöver information om sin hemregion till exempel. Du kan även be honom att ta dig till sina favoritplatser.

- Skapa en Facebook-konto (och använda det!)


Facebook är det bästa sättet att hålla kontakten med vänner. Du kan skicka sina mail, 'som' sina publikationer eller kommentera vad de gör. Det gör att du kan hålla kontakten med de människor du mötte. Om du är intresserad av någons liv, kommer de att vara intresserade av din också.
Du kan använda din status att meddela dina resor för de kommande dagarna. Du kan få kommentarer från människor som bor eller reser på platser där du tänker gå. Det ger ännu fler möjligheter att dela stunder med dina vänner.

- När du reser ensam, hålla säker!


Vi gav dig några tips som hjälper dig att göra vänner när du reser. Vissa kommer säkert att hjälpa dig att öppna upp och få ut av din komfortzon. Men vi har fortfarande några råd för dig ...
Träna din hjärna!
De flesta människor är mycket vänliga och full av goda avsikter. Men vissa fortfarande försöker skada dig på ett eller annat sätt. Ändå utöva din kritisk bedömning. Din personliga säkerhet är viktigare än något annat råd som beskrivs ovan. Aldrig sätta dig själv i fara. Och alltid följa dina instinkter. särskilt när du reser ensam.

Sista sak ...


Slutligen skulle jag vilja citera denna fras från William Yeats: 'Det finns inga främlingar, bara vänner du inte har träffat ännu'

Vi vill gärna höra dina egna tekniker för att möta människor när du reser. Så tveka inte att dela dina tips genom att skriva en kommentar!

Gå till del 4

Related topics: