Βοήθεια

Πώς να κάνει φίλους, ενώ ταξιδεύουν (5/5);Μέρος 5 από 5 (Πηγαίνετε στο μέρος 4 )

- Πάντα να έχετε ένα μολύβι και ένα χαρτί για εσάς


Πάντα κρατήστε ένα στυλό και χαρτί με εσάς ή ένα smartphone που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να γράψει τα πράγματα.
Αυτό το απλό εργαλείο μπορεί να σας βοηθήσει να μετατρέψετε μια απλή συζήτηση στην αληθινή φιλία. Ειδικά αν μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα. Αν σας αρέσει κάποιος, να βρει ένα πρόσχημα για να γράψετε τον αριθμό του τηλεφώνου του. Πες του θα πρέπει να έχετε πληροφορίες σχετικά με την περιοχή της κατοικίας του, για παράδειγμα. Μπορείτε να τον ρωτήσω ακόμη και να σας μεταφέρει σε αγαπημένα μέρη του.

- Δημιουργήστε ένα λογαριασμό στο Facebook (και να το χρησιμοποιήσετε!)


Facebook είναι ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε επαφή με τους φίλους σας. Μπορείτε να στείλετε mail τους, 'όπως' οι δημοσιεύσεις τους ή να σχολιάσουν ό, τι κάνουν. Θα σας επιτρέψει να μείνετε συνδεδεμένοι με τους ανθρώπους που συνάντησε. Αν σας ενδιαφέρει στη ζωή κάποιου, που θα ενδιαφέρονται για τη δική σας, καθώς και.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κατάστασή σας για να ανακοινώσει τα ταξίδια σας για τις επόμενες ημέρες. Μπορείτε να πάρετε σχόλια από ανθρώπους που ζουν ή ταξιδεύουν σε μέρη όπου σκοπεύετε να πάτε. Δίνει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες να μοιραστείτε τις στιγμές με τους φίλους σας.

- Όταν ταξιδεύετε μόνος, κρατείστε ένα ασφαλές!


Σας έδωσε κάποιες συμβουλές για να σας βοηθήσουν να κάνετε φίλους ενώ ταξιδεύετε. Κάποιοι σίγουρα θα σας βοηθήσει να ανοίξει και να βγούμε από τη ζώνη άνεσής σας. Ωστόσο, εξακολουθούμε να έχουμε κάποιες συμβουλές για σας ...
Ασκήστε το μυαλό σας!
Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί και γεμάτο καλές προθέσεις. Αλλά κάποιοι εξακολουθούν να προσπαθούν να σας βλάψει με κάποιο τρόπο ή. Παρ 'όλα αυτά, ασκεί κριτική σκέψη σας. Η προσωπική σας ασφάλεια είναι πιο σημαντική από ό, τι οποιαδήποτε άλλη συμβουλή που περιγράφονται παραπάνω. Ποτέ μην θέσει τον εαυτό σας σε κίνδυνο. Και πάντα να ακολουθούν το ένστικτό σας. ειδικά όταν ταξιδεύουν μόνοι.

Το τελευταίο πράγμα ...


Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω αυτή τη φράση από τον William Yeats: 'Δεν υπάρχουν αγνώστους, μόνο οι φίλοι σας δεν έχουν ακόμη επιτύχει'

Θα ήθελα να ακούσω τις δικές σας τεχνικές για να συναντήσετε τους ανθρώπους, ενώ ταξιδεύετε. Έτσι, μη διστάσετε να μοιραστείτε τις συμβουλές σας, γράφοντας ένα σχόλιο!

Πηγαίνετε στο τμήμα 4

Related topics: