Súgó

NEW ARTICLE

Hogyan kell élni, tanulni és megtalálni a diákmunka Kínában?Kína között az ideális úti cél a nemzetközi diákok számára. 2020-ra tervezi, hogy üdvözöljük 500.000 külföldi diákok. Sőt, a feltételek meglehetősen megfizethető, mind a megélhetési költségek vagy a vízum elérhetőség.
Ebben a cikkben megtudhatja, mindent meg kell tudni élni és tanulni Kínában, és azok a feltételek és a foglalkoztatási lehetőségek a diákok számára.

A papírmunka


Természetesen, a papírmunka be kell állítani először. Ehhez szükség van egy érvényes útlevél. Egy tartózkodás Kínában, vannak különböző típusú vízum: X, D és Z vízumot.
Az X vízum a tanulók vagy hallgatók, akik igyekeznek a tartózkodás több mint 6 hónap. A D vízum a szakemberek, akik maradnak kevesebb, mint 6 hónap Kínában. És végül, a Z vízum munkavállalási vízummal célja a külföldiek és a külföldön élő családok, küldött egy cég.
Megszerzésének feltételeit vízum, munkavállalási engedély, egészségbiztosítási vagy a védőoltás kártya függ az ország ahol származik. Ezért szükséges, hogy egyeztessen a nagykövetség vagy konzulátus.

Az élet Kínában


Az egyik előnye az élő Kínában a megélhetési költségek. Az élelmiszerek költségei megfizethető, ha valaki utal az árak a többi európai országban. Ez ugyanaz az ár a háztartási gépek és a ruházat. Kiadó lakások körülbelül 150 euró havonta, kivéve a nagyobb városokban, mint Sanghaj.
Annak érdekében, hogy tanulmányozza a Kína, akkor beiratkozik egy magán vagy nemzetközi iskolában. Külföldön élő nem engedélyezettek az állami iskolákban.

Megtalálni a diákmunka


Lehetséges, hogy tanulmányozza és a munka, ugyanakkor Kínában is, ha a feltételek nehéz. Kis nyári munka, vagy a tanév során, iskola után, nem nagy számban. Nyelvtudását fogja szolgálni sok, főleg, ha van némi angol és ha él egy nagy város. De vigyázz, a verseny kemény.
Fontos tisztában lenni, hogy a vízum X nem teszi lehetővé, hogy egy munkát. Kivéve egy feltétellel: hogy munkát találjanak, mielőtt megérkezett Kínában. Foglalkoztatottság bizonyítéka vagy más olyan igazolása van szükség. A jótanács: mielőtt elhagyja az országot, munkát keresni! Megérkezett Kínában, vegye fel a kapcsolatot a compagny, különben lehet, hogy egy kicsit nehéz munkát találni ott.
Is tudjuk, hogy a vízum X lehetővé teszi, hogy csinál egy szakmai kapcsolatban a vizsgálatok. Mielőtt elhagyja az országot, hogy némi kutatást. Még az is lehetséges, hogy kompenzálni (ad otthont, táplálja ...), kivéve a havi fizetés, amelyet között változik 300 és 400 euró havonta. Szakmai nem feltétlenül kifizetni. Végül a jogi munkaidő Kínában 40 óra teljes munkaidőben.

Related topics: