Ajuda

NOU ARTICLE

Com viure, estudiar i trobar una feina d'estudiant a la Xina?Xina és una de les destinacions ideals per als estudiants internacionals. Per a l'any 2020 es té previst donar la benvinguda a 500.000 estudiants estrangers. De fet, les condicions són bastant assequibles, tant en termes de cost de la vida o l'accessibilitat de visat.
En aquest article, vostè aprendrà tot el que necessita saber per viure i estudiar a la Xina, i les condicions i oportunitats d'ocupació per als estudiants.

La paperassa


Per descomptat, la paperassa ha de ser ajustat primer. Per a això, ha de tenir un passaport vàlid. Per a una estada a la Xina, hi ha diferents tipus de visat: X, D i Z visa.
La visa X és per a estudiants o aprenents que busquen una estada de més de 6 mesos. El visat D és per a professionals que es queden menys de 6 mesos a la Xina. I, finalment, el visat Z és un visat de treball està destinat als estrangers i les famílies expatriades, enviats per una empresa.
Les condicions per obtenir un visat, permís de treball, assegurança de salut o una targeta de vacunació depèn del país d'on véns. Per tant, cal consultar amb el seu ambaixada o consolat.

La vida a la Xina


Un dels avantatges de viure a la Xina és el cost de vida. El cost del menjar és assequible, si un es refereix als preus d'altres països europeus. És el mateix per el preu dels aparells electrodomèstics i roba. Lloguer d'habitatge és d'uns 150 euros al mes, amb excepció de les grans ciutats com Xangai.
Per tal d'estudiar a la Xina, pot inscriure en una escola privada o internacional. Els expatriats no estan permesos a les escoles públiques.

Trobar una feina d'estudiant


És possible estudiar i treballar al mateix temps a la Xina, fins i tot si les condicions són difícils. Petits treballs d'estiu o durant l'any escolar, després de classes, no són molt nombroses. Les seves habilitats lingüístiques li servirà molt, sobretot si tens una mica d'anglès i si vostè viu en una gran ciutat. Però compte, la competència és dura.
És important ser conscient que la visa X no permet tenir una feina. Excepte amb una condició: trobar feina abans d'arribar a la Xina. Es requerirà el comprovant d'ocupació o qualsevol altra prova. Un consell: abans de sortir del seu país, buscar una feina! Va arribar a la Xina, posar-se en contacte amb la companyia, en cas contrari pot resultar una mica difícil de trobar una feina allà.
També sabem que la visa X li permet fer una passantia relacionat amb els seus estudis. Abans de sortir del seu país, fer algunes investigacions. Fins i tot és possible de ser compensat (allotjats, alimentats ...) excepte el salari mensual que varia entre 300 i 400 euros al mes. Les passanties no són necessàriament pagades. Finalment, les hores de treball legals a la Xina és de 40 hores per al contracte a temps complet.

Related topics: