Apua

NEW ARTICLE

Miten elää, opiskella ja löytää opiskelija työtä Kiinassa?Kiina on yksi ihanteellinen kohteita kansainvälisille opiskelijoille. Vuoteen 2020 se aikoo toivottaa 500000 ulkomaisille opiskelijoille. Todellakin, olosuhteet ovat melko edullisia, olipa kyse elinkustannusten tai viisumin saavutettavuus.
Tässä artikkelissa opit kaiken mitä sinun tarvitsee tietää elää ja opiskella Kiinassa, ja edellytykset ja työmahdollisuuksia opiskelijoille.

Paperityötä


Tietenkin, paperit on säädettävä ensin. Voit tehdä tämän, sinun täytyy olla voimassa oleva passi. Oleskelua Kiinassa, on olemassa erilaisia ​​viisumin: X, D ja Z viisumin.
X viisumi on opiskelijoiden tai harjoittelijoiden, jotka etsivät oleskelua yli 6 kuukautta. D-viisumin on ammattilaisille, jotka pysyvät alle 6 kuukauden Kiinassa. Ja lopuksi, Z viisumi on työviisumi on tarkoitettu ulkomaalaisille ja ulkosuomalaisten perheiden lähettää yritykselle.
Saamisen edellytykset viisumin, työlupaa, sairausvakuutuksen tai rokotuskortti riippuu maasta, jossa olet kotoisin. Tästä syystä on tarpeen tarkistaa teidän suurlähetystöstä tai konsulaatista.

Elämä Kiinassa


Yksi etu asuu Kiinassa on elinkustannukset. Ruuan hintaa on edullinen, jos yksi viittaa hintoihin muissa Euroopan maissa. Se on sama hinta kodinkoneiden ja vaatteita. Vuokra asuntoja on noin 150 euroa kuukaudessa, lukuun ottamatta suurissa kaupungeissa kuten Shanghaissa.
Jotta opiskelemaan Kiinaan, voit ilmoittautua yksityinen tai kansainvälinen koulu. Ulkomaalaiset eivät ole sallittuja julkisissa kouluissa.

Löytäminen opiskelija työpaikka


On mahdollista opiskella ja työskennellä samanaikaisesti Kiinassa vaikka olosuhteet ovat vaikeat. Pieni kesätöitä tai lukuvuoden aikana, koulun jälkeen, eivät ole kovin suuri. Sinun kielitaito palvelee sinua paljon, varsinkin jos sinulla on joitakin Englanti ja jos asut isossa kaupungissa. Mutta varokaa, kilpailu on kovaa.
On tärkeää olla tietoinen siitä, että viisumin X ei salli olla työpaikka. Paitsi yhdellä ehdolla: löytää työtä ennen saapumistaan ​​Kiinassa. Todistus työpaikasta tai muu selvitys tarvitaan. Neuvo: ennen lähtöä maasi, etsiä työtä! Saapui Kiinaan, ota yhteyttä compagny, muuten se saattaa olla hieman vaikea löytää työtä siellä.
Tiedämme myös, että viisumin X avulla voit tehdä työharjoittelu liittyviä opintoja. Ennen kuin lähdet maasi, tehdä tutkimusta. On jopa mahdollista korvata (majoitettu, syötetään ...) paitsi kuukausipalkka, joka vaihtelee 300 ja 400 euroa kuukaudessa. Työharjoittelu ei välttämättä makseta. Lopuksi, oikeudellisia työaika Kiinassa on 40 tuntia koko ajan sopimuksen.

Related topics: