Ajutor

NEW ARTICLE

Cum de a trăi, de studiu și de a găsi un loc de muncă elev în China?China este printre destinațiile ideale pentru studenții internaționali. Până în anul 2020 că intenționează să urez bun venit 500.000 de studenți străini. Într-adevăr, condițiile sunt destul de accesibile, atât în ​​termeni de costuri de trai sau accesibilitate viză.
În acest articol, veți afla tot ce trebuie sa stii pentru a trăi și de a studia în China, precum și condițiile și oportunități de angajare pentru studenți.

Lucrarea


Desigur, actele trebuie ajustat întâi. Pentru a face acest lucru, trebuie să aveți un pașaport valabil. Pentru un sejur în China, există diferite tipuri de viză: X, D și Z viză.
X Viza este pentru studenții sau stagiari care doresc un sejur de mai mult de 6 luni. Viza D este pentru profesioniștii care vor sta mai putin de 6 luni în China. Și, în sfârșit, viza Z este o viză de lucru este destinat pentru străini și familii expatriat, trimise de o companie.
Condițiile de obținere a unei vize, permis de muncă, asigurări de sănătate sau un card de vaccinare depinde de țara de unde vii. Prin urmare, este necesar să se verifice cu ambasada sau consulat ta.

Viața în China


Unul dintre avantajul de a trăi în China este costul de trai. Costul de alimente este accesibil, în cazul în care unul se referă la prețurile din alte țări europene. La fel este și pentru prețul de aparate de uz casnic și articole de îmbrăcăminte. Chirie de locuințe este de aproximativ 150 de euro pe lună, cu excepția marile orașe, cum ar fi Shanghai.
În scopul de a studia în China, te poți înscrie la o școală privată sau internațional. Expatriați nu sunt permise în școlile publice.

Găsirea unui loc de muncă elev


Este posibil să studieze și să lucreze în același timp, în China, chiar dacă condițiile sunt dificile. De locuri de muncă de vară mici sau în timpul anului școlar, după școală, nu sunt foarte numeroase. Abilitățile lingvistice vă va servi foarte mult, mai ales dacă aveți unele limba engleză și, dacă locuiți într-un oraș mare. Dar atenție, concurența este dură.
Este important să fie conștienți de faptul că viză X nu permite să aibă un loc de muncă. Cu excepția pe o condiție: să găsească de lucru înainte de a ajunge în China. Va fi necesară Dovada de muncă sau alte dovezi. O sfat: înainte de a părăsi țara dumneavoastră, uita-te pentru un loc de muncă! Ajuns în China, intra în contact cu Compagny, altfel ar putea fi un pic dificil de a găsi un loc de muncă acolo.
De asemenea, știu că viză X vă permite să faceți un stagiu în legătură cu studiile. Înainte de a pleca tara, face unele de cercetare. Este chiar posibil să fie compensate (adăpostite, hrănite ...), cu excepția salariului lunar care variază între 300 și 400 de euro pe lună. Stagiile nu sunt neapărat plătite. În cele din urmă, orele de lucru legale în China este de 40 de ore pentru contractul full-time.

Related topics: