Súgó

NEW ARTICLE

Hogyan kell barátkozni utazás közben (1/5)?1. rész 5 (Ugrás part 2 )

Azt hiszem, a legfontosabb út nem a városban vagy országban, amely fedezte fel, de a barátai, akikkel megosztjuk ezeket a pillanatokat!

Íme néhány tipp, hogyan tudják az emberek, és barátokat egyedül utazik.

- Felejtsd el minden 'a priori'


Sokan kezdeni számtalan 'a priori' és hamis indokok, amelyek nem tudták, hogy bizonyos dolgokat. Úgy érzik, túl öreg vagy túl fiatal, túl félénk, stb, hogy megpróbálja ezt vagy azt. Tudod mindig tanulnak valamit mindenki, akivel találkozol, életkoruktól függetlenül.

- Maradjon a hostel


Amikor egyedül utazó szállók kétségtelenül a legjobb hely, hogy megfeleljen az emberek. Vannak emberek, minden korosztály számára. Természetesen, akkor mindig ifjú világjáró, de akkor is találkoznak a családok, akik úgy döntenek, hogy menjen utazik a költségvetést.
A kis titok, hogy emlékezzen a szállók, hogy gyakran kínálnak egyágyas szoba. Így tartózkodik, mint egy szállodában, miközben élvezik a közösség életében.
Most, azt is meg kell, hogy valami információt előre foglalás előtt. Emlékszem alatt utam Dublinba mentem át a HostelBookers honlapon, hogy az emberek mit gondolnak az adott helyen. A Hostel, hogy megkapta a legjobb megjegyzéseket volt egy olyan helyen, soha nem tudtam, és akinek a hangulat nagyszerű volt. Általában talál nagyon részletes és igaz hozzászólás.

- Polyglot Club nyelvcsere események


Polyglot club tagjai szerveznek találkozókat
sok városban szerte a világon. A résztvevők nagyon nyitottak. Találkozni fogsz helyiek, akik meg akarnak tanulni idegen nyelveket, és a külföldiek (utazás, vagy sem), aki szeretné megtanulni a nyelvet az ország. Ott, akkor könnyen lehet, hogy a barátok, akik szintén megmutatja a város körül.

- Legyen a vezető: szervez Polyglot Club találkozó


Az egyik alapvető emberi pszichológia, hogy az emberek mindig is vonzotta a vezetők. Tehát ahelyett, hogy várja, hogy történjen, hogy azok történni!
Például, akkor lesz egy Polyglot Club szervező által csak létre egy új találkozót a honlapon: válasszon egy szép és csendes nyilvános helyen a belvárosban (mint egy kocsmában, vagy a park), egy nap és egy időben. Más tagok a területen nyilvántartás az esemény, és akkor találkozni sok új barátot.

Csak hozzon létre egy új találkozót ITT!

Tovább a 2. rész

Related topics:

Comments