Hjelp

NEW ARTICLE

Hvordan få venner mens du reiser (1/5)?Del 1 av 5 (Gå til del 2 )

Jeg tror det viktigste reisen er ikke byen eller landet som er oppdaget, men de venner med hvem vi deler disse øyeblikkene!

Her er noen tips om hvordan du kan møte mennesker og få nye venner når du reiser alene.

- Glem alle dine 'a priori'


Mange starter med utallige 'a priori' og falske grunner som de ikke kunne gjøre visse ting. De føler seg for gammel eller for ung, for sjenert, etc. for å prøve å gjøre dette eller hint. Du kan alltid lære noe fra alle du møter, uansett alder.

- Bo i et herberge


Når du reiser alene vandrerhjem er utvilsomt det beste stedet for å møte mennesker. Det er folk i alle aldre. Selvfølgelig, du vil alltid møte unge globe-travere, men du vil også komme over familier som velger å gå på tur på et budsjett.
Den lille hemmelighet å huske om vandrerhjem er at de ofte tilbyr enkeltrom. Denne måten du bor som på et hotell mens du nyter fordelene av samfunnslivet.
Nå må vi også få litt informasjon på forhånd før du bestiller. Jeg husker under min tur til Dublin jeg gikk gjennom HostelBookers hjemmeside for å se hva folk tenkte på et bestemt sted. The Hostel som hadde fått de beste kommentarene var på et sted jeg aldri visste og hvis stemningen var virkelig flott. Generelt vil du finne svært detaljerte og sanne kommentarer.

- Polyglot Club språket utveksling hendelser


Polyglot klubbens medlemmer organisere møter
i mange byer rundt om i verden. Deltakerne er veldig open minded. Du vil møte lokalbefolkningen som ønsker å lære fremmedspråk og utlendinger (som reiser eller ikke) som ønsker å lære språket i landet. Det kan du enkelt gjøre venner som også kan vise deg rundt i byen.

- Bli en leder: organisere en Polyglot Club møte


En av de grunnleggende prinsipper om menneskelig psykologi er at folk er alltid tiltrukket av ledere. Så i stedet for å vente på at ting skal skje, gjøre dem skje!
For eksempel kan du bli en Polyglot Club arrangør ved bare å lage et nytt møte på nettsiden: velge en fin og rolig offentlig sted i sentrum (som en pub eller en park), en dag og en tid. Andre medlemmer i området med register for ditt arrangement, og du vil møte mange nye venner.

Bare opprette et nytt møte HER!

Gå til del 2

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All