Help

NEW ARTICLE

Как да станем приятели по време на пътуване (1/5)?Част 1 от 5 (Отиди на част 2 )

Мисля, че най-важното пътуването не е в града или страната, която е открита, но приятелите, с които споделяме тези мигове!

Ето някои съвети за това как да се срещам с хора и да се сприятелят, когато пътуват сами.

- Забравите всичките си 'априори'


Много хора започват с безброй 'априори' и фалшиви причини, чрез които те не биха могли да направят някои неща. Те се чувстват прекалено стар или прекалено млад, твърде срамежлив, и т.н., за да се опитаме да направим това или онова. Винаги може да се научи нещо от всеки, който срещнете, независимо от тяхната възраст.

- Останете в общежитие


Когато пътувате сами общежития са безспорно най-доброто място да се срещам с хора. Има хора от всички възрасти. Разбира се, че винаги ще се срещне с млади глобус пача, но вие също ще се намира семейства, които избират да отидат пътувате с ограничен бюджет.
Малката тайна трябва да запомните за общежития е, че те често предлагат единични стаи. По този начин сте отседнали като в хотел, докато се наслаждавате на ползите от живота на общността.
Сега, ние трябва също така да получите някаква информация напред преди резервация. Спомням си, по време на моето пътуване до Дъблин Щях чрез HostelBookers сайта, за да видите какво мислят хората на конкретно място. Хостелът, който получи най-добрите коментарите беше на място, никога не съм знаел и чиято атмосфера беше наистина страхотно. Като цяло, ще намерите много подробни и верни коментари.

- обмен Polyglot език Club събития


Полиглоти членовете на клуба организират срещи
в много градове по света. Участниците са много отворен ум. Вие ще се срещне местните жители, които искат да изучават чужди езици, както и чужденци (които пътуват или не), които искат да научат езика на страната. Там, лесно можете да направите приятели, които също могат да ви разведе из града.

- Стани лидер: организира среща Polyglot Club


Един от основните принципи на човешката психология е, че хората винаги са привлечени от лидери. Така вместо да чакат нещата да се случват, да ги направи да се случи!
Например, можете да станете организатор на Polyglot Club, като просто създаване на нова среща на интернет страницата: изберете тихо и спокойно на публично място в центъра (като кръчма или парк), на ден и време. Други членове в областта с регистър за вашето събитие и ще се запозная с много нови приятели.

Просто се създаде нова среща тук!

Отидете на част 2

Related topics: