Ajutor

NEW ARTICLE

Cum sa faci prieteni în timp ce călătoresc (1/5)?Partea 1 din 5 (Du-te la partea 2 )

Cred ca cel mai important drumul nu este orașul sau țara care este descoperit, dar prietenii cu care avem în comun aceste momente!

Iată câteva sfaturi despre cum să întâlnesc oameni și să facă prieteni atunci când călătoresc singur.

- Uită toate dvs. 'a priori'


Multe persoane incep cu motive nenumărate 'a priori' și false, prin care nu ar putea face anumite lucruri. Ei se simt prea vechi sau prea tineri, prea timid, etc. pentru a încerca să facă acest lucru sau că. Puteți afla întotdeauna ceva din toată lumea te cunosc, indiferent de vârsta lor.

- Stai într-o pensiune


Când călătoriți singur pensiuni sunt, fără îndoială, cel mai bun loc de a întâlni oameni. Există oameni de toate vârstele. Desigur, veti intalni mereu tineri glob-piftie, dar va veni, de asemenea, peste familiile care aleg să meargă călătoresc pe un buget.
Micul Secretul de retinut despre hosteluri este faptul că acestea oferă de multe ori camere single. În acest fel vă aflați ca într-un hotel în timp ce se bucură de beneficiile viața comunității.
Acum, trebuie să ne, de asemenea, câteva informații înainte înainte de rezervare. Îmi amintesc în timpul călătoriei mele la Dublin am fost de gând prin intermediul hostelbookers site-ul pentru a vedea ce au spus oamenii de o anumită locație. Hostel care au primit cele mai bune comentarii a fost într-un loc nu am știut și a cărui atmosferă a fost foarte mare. În general, veți găsi comentarii foarte detaliate și adevărate.

- evenimente de schimb Polyglot limba Club


Membrii clubului poliglot organiza întâlniri
în multe orașe din întreaga lume. Participanții sunt foarte deschisi. Veți întâlni localnici care doresc să învețe limbi străine și străini (care călătoresc sau nu) care doresc să învețe limba țării. Acolo, puteți face cu ușurință prieteni care pot, de asemenea, vă arată în jurul orașului.

- Deveniți un lider: organizarea unei întâlniri Polyglot Club


Unul dintre principiile de bază ale psihologiei umane este că oamenii sunt întotdeauna atrași de lideri. Deci, în loc să aștepte ca lucrurile să se întâmple, să le facă se întâmple!
De exemplu, puteți deveni un organizator Polyglot Club prin crearea doar o nouă întâlnire pe site-ul: alege un loc public centru frumos și liniștit (ca un pub sau un parc), o zi și un timp. Alți membri din zona cu înregistrare pentru evenimentul dumneavoastra si va întâlni o mulțime de prieteni noi.

Doar a crea o noua intalnire aici!

Du-te la partea 2

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1 All